Analys avd 1-3 V75 Jägersro (JACKPOT)

156

spelguiden

Full pott förra veckan för Lirarens förslag på V75 och DD men som bekant blev det inga stora pengar och därmed har vi en ny jackpot om 55 miljoner att ta del av. Vi beger oss ner till Jägersro som förhoppningsvis kommer att bjuda på en fin bana med bra förutsättningar. Sportsligt är det inte allra högsta klass men det hör årstiden till, spelmässigt ser det dock intressant ut med spelvänliga lopp. Vi har också fina idéer att bjuda på som vanligt och hoppas att ni hänger med hela vägen!

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

VAR MED PÅ LIRARENS och JANNE JACKPOTS JACKPOTSYSTEM! Andelsspelen hos vår samarbetspartner hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

VI LITAR PÅ ATT RACKHAM FORTSATT ÄR I TOPPSLAG!

Avdelning 1
Ranking
A: 4
B: 7-10-6-1-2-9-5
C: 12-3-8-11

SPETSSTRIDEN
1 Quattro Töll är snabb från start och med startskicklige Uhrberg kan det bära till ledningen direkt. Söker sedan troligen en rygg och från springspåret kommer då 7 Rock My Dreams och kan få överta. 6 Exaudio Vici kommer också att göra ett försök. Frågan är vart 4 Rackham hamnar. I ett andra skede skulle han kunna vara aktuell att få överta.

ANALYSEN
Vi kommer att gå ut hårt och spika direkt i denna jackpotomgång. 4 Rackham har stött på hårdaste möjliga motstånd på slutet och andraplatserna bakom Hail Mary och Power är inget man skojar bort. Senast i Breeders-finalen avslutade hästen 1.08,5 sista 800 meterna i skymundan och såg åter formstark ut. Lättare emot den här gången och det låter optimistiskt från stallhåll. Fjärdespåret skrämmer inte, det kan bli en liten tappstart i värsta fall men vi tror sedan att Christoffer kommer att vara ganska offensiv av sig. Bra jackpott-spik! 7 Rock My Dreams kan ta sig till spets här och därifrån lägga upp taktiken om hästen ska köras där eller släppa den ifrån sig. Kommer från seger i ett fyraåringslopp i Berlin som vanns på ett mycket enkelt vis. En helt annan kaliber av motstånd den här gången är det men med tanke på det lopp hästen gjorde i somras på Jägersro så vet vi att kapaciteten finns. Vid gardering. 10 Nero Maximus borde faktiskt gynnas något av att ha bakspår där hästen inte är säker på benen i voltstart. Gjorde sitt bästa lopp hittills i karriären via en stark långspurt bakom Vikens High Yield. Får hoppas på högt tempo här för att åter leverera en vass avslutning. 6 Exaudio Vici har styrkan som sitt främsta vapen och kanske är distansen något halvvarv för kort här för att vara optimalt. Ingen blixt

från start men ändå ett springspår som kan hjälpa hästen till en vettig start och kanske siktar Jorma på dödens direkt och ett högt tempo där? Outsider.

MILYS TOPPFORM HÅLLER I SIG!

Avdelning 2
Ranking
A: 13-9-10
B: 2-1-14-11-12-6
C: 3-4-15-7-5-8

SPETSSTRIDEN
Med två Liljendahl-hästar från de innersta spåren så tyder en del på att 1 Kirsi Boko kan ta spets för att vänta in 2 Alien Hill som får överta. Den som kan spräcka det scenariot är förmodligen 6 Lorelei Marie med startsnabba Uhrberg i sulkyn.

ANALYSEN
Starka ston på 40 meters tillägg ska försöka komma ikapp främst starthästarna här. 13 Mily har sett oerhört bra ut på slutet och trots att motståndet var benhårt i silver senast så var stoet inga mil från att vinna via fin avslutning. Liknande förutsättningar som näst senast här och det kan gå vägen igen. Får tipset. 9 Devs Daffodil var överraskande bra senast i stoeliten och fullföljde på ett fint sätt bakom bl.a. Dear Friend och Mellby Free. Barfota runt om nu igen och med enklare motstånd än senast bör hästen kunna blanda sig i striden. 10 Princess S.W. var det meningen att hon skulle blomma ut och bli ett toppsto men handbromsen har inte släppt riktigt än. Bra avslutning senast till seger i tredjespår sista varvet och insatsen var av bästa märke. Får anfalla bakifrån igen och ska inte räknas bort. 2 Alien Hill ska kunna ta sig till spets med hjälp av sin stallkamrat från innerspåret och lär sedan köras i den positionen. Inte mer än godkänd senast tycker tränare Reijo och det återstår att se om hästen höjer sig mer här med ett lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll.

Hela analysen hittar ni på http://tipsaren.com

VAR MED PÅ LIRARENS och JANNE JACKPOTS JACKPOTSYSTEM! Andelsspelen hos vår samarbetspartner hittar ni här: https://www.atg.se/cigarrmagasinet

SPETSVINNARE FRÅN TYSKLAND I LÄGSTA KLASSEN?

Avdelning 3
Ranking
A: 1-6-2
B: 4-9-7-5
C: 12-11-8-3-10

SPETSSTRIDEN
1 Ovation L.A. har tidigare visat sig vara väldigt startsnabb och är klar favorit att nå spetsen här. 6 Opulent Tile är också väldigt kvick och är väl den som skulle kunna utmana.

ANALYSEN
I den lägsta klassen talar en del för att 1 Ovation L.A. kan leda runt om på spetsbanan Jägersro. Har på tolv starter aldrig varit sämre än trea och är hittills obesegrad på svensk mark efter två starter. Möter kanske sitt bästa motstånd hittills i karriären men det känns som att det ska kunna finnas mer att hämta. Givet tips. 6 Opulent Tile kommer att laddas vad som går och är en utmanare om spetspositionen. Kördes passivt näst senast och låg på för mycket senast.
Distansen är ett plus och vi tror inte att man sparar på krutet den här gången! 2 Becker är stallkamrat till tipstvåan och gjorde sitt hittills bästa lopp senast i karriären då hästen gick undan enkelt från spets. Distansen här kan vara i kortaste laget men Peter får hålla sitt spår och sedan försöka ta sig framåt för att tempot behöver nog sättas upp för att hästen ska ha en chans. Peters val i loppet! 4 Barnacle får det sista strecket med Björn i sulkyn igen. Står perfekt inne i loppet och bör ha gått framåt med loppet i kroppen senast. Typisk outsider.

Föregående artikelPå söndag drar vintermeetinget i gång på allvar
Nästa artikelSvensk Travsport går tillbaka till samma policy som då pandemin bröt ut i våras

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.