Andelsbaren har spelat in 7.136.488 kr i år!

1005

Andelsbaren/Tullinge Spel har spelat in 7.136.488 kr till sina andelsköpare i år och flera av vinsterna har snuddat på mångmiljonbelopp.

andelsvinster

Andelsbaren är ett nytt tillsammansbolag som grundats av Andreas Nilsson och Christoffer Fuhr som har lång erfarenhet av både trav och andelsspel.

I september 2018 inledde de ett samarbete med Tullinge Spel som ligger i Tullinge (Stockholm) där Alan Issa är ägare sedan 11 år tillbaka. Denna fysiska butik erbjuder spel i alla olika former. Butiken har även försäljning av lösgodis, tidningar och erbjuder paketservice från Schenker och Dhl.

andelsbaren tullinge spel

Vinstchansen ökar radikalt

Andelsspelet som har blivit väldigt stort i Sverige senaste åren är ett fantastiskt roligt sätt att spela på trav. Vinstchansen ökar radikalt när man är med i större system och när man vinner är det kul att kunna dela den med andra trav och spelintresserade köpare.

Hos Andelsbaren och Tullinge Spel hittar du en rad olika andelar i prisklasser från 50:- upp till 500:- och vid speciella tillfällen och Jackpot har vi extra stora system.

Verksamheten bygger på att så många som möjligt ska kunna vara med att spela tillsammans med Andelsbaren och känna att dom har råd. Det är också viktigt att kunderna känner sig välkomna och kan få tips inför varje omgång genom facebookgruppen ”Travsnack i Andelsbaren”

Varmt välkomna in till vår lagsida:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75 Tips Bjerke – 1,3 miljoner igen?
Nästa artikelNedräkningen till Prix d’Amerique har börjat

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.