V75 Tips Bjerke – 1,3 miljoner igen?

694

V75 på Bjerke och alla vet att norska loppen brukar kunna ge en hel del pengar. Men det är också svårt att analysera loppen, jag kommer försöka mig på att få detta så bra som möjligt. Analysen för onsdagen satt som en smäck där alla lopp var rätt analyserade. Sen var det en del otur där men så kan det vara. Hur som helst nu är det ny dag och en ny chans. Nu siktar vi på 7rätt!

Andreas i Andelslaget har en vinst från just Bjerke på 1,365 mille som gav 170.000 drygt till varje köpare så nu hoppas vi på en REPRIS!

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

Bästa spiken: Promo Kemp (avd 7)

Näst bästa spiken: Tropicana Ås (avd 5 )

Chansspiken: Tokarev (avd 2)

Omgångens lås Avd3: 1 PROBO O.P, 5 GLOBAL TRUSTWORTHY, 10 LIONEL N.O

Vill du köpa in dig i detta system där vi spelar om fina pengar på v75 Bjerke så hittar du andelen ”Allt Om Trav” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

V75 Tips Bjerke – System och analys

 

V75-1

I dagens första omgång ser 3 Ferarri BR ut att bli väldigt stor favorit. Det är förmodligen en befogad favorit då han är absolut bästa hästen i denna avdelning. Det som oroar mig är dock galopprisken då han varit väldgt ostabil tidigare. Utan galopp kan han gå ut och soppa banan med dem andra. Men just här känns det väldigt osäket, så jag tycker man ska strecka på så mycket man kan här.

Jag väljer att varna för 6 LINUS BOY och 2 VÄSTERBO EXACT. Linus boy vet vi har bra kapacietet även om det inte riktigt synts sista tiden men har han en bra dag så tror jag absolut att han kan vara med och slåss om segern här. Samma gäller Västerbo som går bra nästan varje start. Det här är en tuff och stark häst som kommer kunna vara med länge och det kanske är nu vinsten kommer.

Ranking: 3-6-2-1-4-7-10-8 Res: 9-5

 

V75-2

Här har vi ett väligt jämt spelat lopp. Jag kommer gå kort i det här loppet.

Jag tror att Ulf Ohlsson och 5 TOKAREV 19% här störst vinstchans. Tokarev vann senast på Örebro och bör ha gått framåt massor med det loppet i kroppen. Det är en häst med hög kapacitet alltid gör allt när upploppet kommer, han är en riktig vinnarskalle. Det finns dock lite galopprisk men jag tror Ulf fixar det den här gången och jag tror även att Bjerke ska passa hästen väldigt bra.

Favorit i skrivande stund är 3 VELVATTER 21% i här har man dock haft uppehåll lite över en månad men avslutade med 2 segrar från dåliga spår. Så här blir det en stor varing.

Ranking: 5-3-6 Res: 2-7

 

V75-3

Favorit i dagens tredje omgång är än så länge 5 Gobal Trustworthy 42%. Jag tror dock att 10 LIONEL N.O kommer springa förbi och bli favorit innan start på lördag. Jag tror och tycker att Lionel är den bättre hästen och kommer förmodligen få en ganska bra ryggresa för att sedan avgöra på upploppet.

Här vill jag också lägga in en varning för 1 Probo o.p som alltid brukar göra bra starter och vara med och slåss om dem främre platserna. Jag tror att det här kan bli loppets vinnare om dem två ovan nämda hästarna får ett tufft lopp där dem tvingas köra mot varandra. Jag kör lås här och loppet bör vara helstängt med dessa 3.

Ranking: 10-5-1 Res: 3-4

V75-4

En rikigt svår avdelning som kräver den del sträck.

Här tror jag mig ha hittat en rikig rysare, 11 Muscle Mack spelad endast 2% även om det inte varit vinst varje gång så har han varit med och slagits där framme och med en vinstprocent på 50% så vågar jag inte lämna honom utanför.

1 Bad nite call saul Kommer hit med en fantastiskt fin rad och har vunnit 4 raka på imponerande sätt. Kanske inte haft lika tufft emot tidigare, blir det inte ledning här kan man nog få det tufft eller bli instängd. Men om det löser sig ska man absolut ses med vinstchans.

Även 7 Red Bar kommer med bra form och gör alltid bra lopp även om man har dåliga spår nästan hela tiden. Minsta klaff och man slutar väldigt långt fram och kanske kan utmana?

Jag tror att loppet kommer köras hårt från ledningen vilket kommer göra att bakspårshästarna kommer ha en god chans här. Favorit är 4 Crackajack 23%

Ranking: 11-12-4-5-1-2-8-7 Res: 6-3

V75-5

I dagens femte omgång finns det två hästar man bör ha uppsikt över 3 Tropicana Ås 25% & 1 NORMANDIE ROYAL 22%

NORMANDIE ROYAL är Frode Hamres bästa chans. Hon har vunnit 3 av 5 starter och dom andra 2 starterna har hon varit 2a alltså jättehög kapacitet med bra tider. En riktigt farlig häst. Men nu möter hon Tropicana Ås som jag tror kommer få ta ledningen och då är man helt klart hästen att slå. Jag väljer att spika 3 Tropicana Ås En häst med väldigt bra tider med sig i bagaget. Det enda som eventuellt talar emot en seger här är distansen, men jag tror att man ska klara det bra med tanke på att det är en väldigt stark och uthållig häst.

Rank: 3 Res: 1-4

V75-6

Omgångens bästa lopp med många bra hästar. Här kommer jag ta med många hästar och hoppas på att favoriterna faller.

Favoriten 4 Vainqueur R.P 30% borde absolut vara en av dem främsta. Detta är Frode Hamres häst och det stora frågetcknet här är varför Frode själv väljer att köra 3 Seven and Seven? Är det så att han själv rankar den hästen högre? Det är absout något man borde ha med i beräkningen iallafall och kanske därför bör 3 Seven and Seven ses som en stort hot.

Även värld att nänma här är 6 Gretsky B.R som är en fantastiskt bra häst som står bra i klassen och jag tror att man kan skrälla lite här

Ranking: 4-9-3-5-1-6-10 Res: 8-7

V75-7

Här kommer omgångens bästa spik 2 Promo Kemp 51% med Björn Goop upp i sulkyn och Ulf Ohlssons bästa häst i omgången tycker jag. Jag gillar hästen skarpt och den här blir svårslagen. 2 lopp i kroppen 2 raka segrar. Har tidigare sprungit på väldigt bra tider och nu bör man ha gått framåt ytterligare. Enda nackdelen är att han går med skor denna gången och han har visat sig vara som bäst utan. Men jag tror ändå stenhårt på den här hästen. NU slår vi in sista spiken!

Ranking: 2 Res:3-12

Hoppas att ni vill vara med och jaga stora pengar med oss från ” Allt Om Trav ” här:
https://tillsammans.atg.se/lagsida/21496

 

SYSTEMET

1-2-3-4-6-7-8-10 Res: 9-5

3-5-6 Res: 2-7

1-5-10 Res: 3-4

1-2-4-5-7-8-11-12 Res: 6-3

3 TROPICANA ÅS Res: 1-4

1-3-4-5-6-9-10 Res: 8-7

2 PROMO KEMP Res: 3-12

 

LYCKA TILL!

Daniel Wenström

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.