Äntligen ett riktigt SKITSPÅR!

68

beverly boulevard

Nej, bilen har Beverly Boulevard inte alls kommit överens med på slutet.
Efter tre raka startgalopper kan hemmahästen i stället bli en vinnare från ”skitspåret” i V75 hemma på Jägersro på lördagen

I den femte V75-avdelningen på Jägersro ställs 13 ston mot varandra i ett försök till Diamantstoet.
Förutsättningarna för loppet är lite speciella, då hästarna som tjänat minst pengar får de lägsta startspåren.
Sjuåriga Beverly Boulevard har tjänat så pass mycket att hon var garanterat ett bakspår.
Stoet fick det sämsta läget på lördag, om man med det menar det högsta startnumret – men just för henne kan det vara en fördel.
– O ja, jättebra. Hon har helt enkelt varit för peppad med framspår. Den här gången tror jag att Adrian (Kolgjini) söker sig till andraspår direkt och att hon ska komma riktigt bra på det. Får hon sedan ett sådant lopp som då hon vann V75 i vintras vill jag se vilken häst som ska slå henne, säger Jägersroamatören Mats Öhman.

Kom från Boden
Beverly Boulevard kom från Norrbotten i fjol våras Ägarna Peter och Valdemar Vikström i Boden ville se en förändring eftersom hästen hade börjat stanna i loppen.
Mats Öhman med vännerna André och Lars-Åke Scherman blev delägare och Adrian Kolgjini har kört de flesta loppet.
Kolgjini jr har tagit två segrar i stoloppen på V75 med Beverly Boulevard.
Men den senaste tiden har det gått troll i allt man hittat på.

”Förstår inte vad som hänt”
Beverly Boulevard har inlett i passgång och galopperat och har även galopperat av ren friskhet bakom bilen. Även senast blev det galopp.
– Senast tyckte jag inte att det var hästens fel. Adrian tyckte att hon kändes så stabil att han chansade lite, vilket jag förstår. Han tog en liten rövare och försökte vara med i spetskörningen vilket inte gick. Hon galopperade igen, säger Mats Öhman.
Kan man säga att hon blivit som förbytt?
– Det kan man. Jag förstår inte vad som hänt med denna häst. Troligen har hon en sådan form att hon är alldeles för taggad för dagen.
Beverly Boulevard har visat sig mycket effektiv då hon får ett lopp lite på rulle. Hon var fin vid segern i början av februari hemma på Jägersro.
– Ja, får hon bara sitta med i draget och gå med till slut blir hon mycket farlig. Men det är ett par bra hästar med och det måste bli tempo. Samtidigt som hon måste ta sig iväg felfritt den här gången vilket jag tror hon kommer att göra från det här spåret. Veijo Heiskanens 5 Lovely Sky och Peter Untersteiners 12 Jetset är tuffa motståndare men jag tycker att hästen ska räknas. Inga ändringar. Det blir skor runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.