Ayr förbereder sig för Grand National i Skottland

73

Många har precis har återhämtat sig efter förra veckans tävling i Aintree, under vilken 33-1-oddsaren Rule The World överraskade och vann Grand National. Nu flyttas fokus över till Skottland. Med en prispott på över 600,000 pund attraherar den här Grand National-tävlingen garanterat många av de största namnen inom hästkapplöpning. Efter att ha vunnit över en miljon pund i prispengar under Cheltenham Festival för bara ett par veckor sedan, hoppas nu erfarne tränaren Willie Mullins att ge igen på sin rival Paul Nicholls. Vid sidan om det förväntas Mouse Morris, tränare till Rule The World och Rogue Angel som vann Grand National respektive Irländska Grand National, att ta hem den sista tävlingen för att säkra en trefaldig vinst den här säsongen, något som aldrig tidigare har hänt

Michael O’Leary, VD för Ryanair, har också visat god form. Totalt har han gått in med sju hästar inför tävlingen i Ayr, i ett hopp om att följa upp de senaste veckornas vinster. Dock lär han stöta på tuffare motstånd, då årets startfält kommer bli en av de mest konkurrenskraftiga på många år. Du kan följa alla loppens utveckling live på Betway.com/se, där favoriten just nu är Measureofmydreams med oddsen 9/1.

Med över 16,000 förväntade besökare till kapplöpningsbanan i Ayr, där var och en hoppas att sin häst springer snabbast genom banan med tjugosju hinder, är loppet allt för osäkert för att kunna peka ut en klar favorit. Då Cause of Causes och Pineau De Re föll på mållinjen förra veckan i Aintree, har bägge två mycket att bevisa den här omgången. De två, tillsammans med Seeyouatmidnight, Gallant Oscar, Mountaineous och Shotgun Paddy, bildar en stjärnspäckad uppställning i Skottland den här helgen. Med oddsen 26/1 hos Betway, kan Mountaineous, tränad av Kerry Lee, visa sig bli en lovande häst att satsa på.

Legendariska jockeys som AP McCoy och Ruby Walsh har alla tidigare varit ryttare för vinnande hästar under Grand National i Skottland. Vi kan förvänta oss att se yngre ryttare som försöker följa deras fotspår under tävlingen i Ayr.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.