V75-tips till Jägersro 16 april 2016

54

V75TIPSETDå var det dags för V75-cirkusen att dra till Jägersro och vi kan säkert räkna med fin bana och valfri balans. Omgången ser på förhand inte alltför svårlöst ut och alla mina stunder runt ovalen på Skånes V75-bana säger mig att det för det mesta vankas favoritomgångar när V75 avgörs här. Jag börjar direkt i avdelning 1 och drar in en spik och det hade varit en tolvtumsspik och säkerheten själv om det inte funnits ett retande litet motbud men jag tar ställning! Det blir till att gå kort i de första avdelningarna för de sista loppen tycker jag kräver lite mer streck.

V75 avd 1

1 BREIDABLICKS NUBBE blir min spik här. Hästen provar Derbydistansen för första gången i sitt liv men det borde inte innebära några problem. Enda motbudet som jag ser det är 1 PAJAS FACE från spets eller rygg ledaren annars ska detta vara klart och vi inleder omgången med ett rätt. Lugauer övertar spets efter en liten bit och sen får han bestämma tempot och borde klara av attacker utifrån eller ett dyk från läget bakom ryggen…

V75 avd 2

3 TARGET KRONOS gick kanonbra från ett riktigt ökenläge på Axevalla senast och här tror jag Adrian ser till att trycka sig till spets på hemmaplan. Har fått två lopp i kroppen efter vintervilan nu och borde vara segermogen om inte det är så att ekipaget blir alldeles för självsäkert i spets.
6 SAY THAT AGAIN fick en omöjlig resa senast efter att ha hamnat riktigt illa till. Misslyckas Adrian att ta spets med min förstahäst här så kan mycket väl Goop sitta i ledningen efter ett tag och då kan den bli svårslagen. Barfota bak och en träff från springspåret sen kan det vara klart.

V75 avd 3

Första tanken här var att spika 2 MOSAIQUE FACE. Hästen jobbar kanonbra och kommer att laddas mot ledningen här om rapporterna stämmer och jag känner Ludde rätt. Det verkar bli skor runt om men det ska inte spela någon roll. Denna hästen vill Ludde ha revansch med i Elitloppet och då vill jag se ett bra lopp redan nu och varför inte vinst. Den kuse som fick mig att välja bort föregående häst som spik är…
4 DREAMS TAKE TIME. Den har verkligen utvecklats under vår kalla årstid och avslutade som ett skott senast på Solvalla bakom den omöjlige On Track Pirtaen. Får Ludde lite tryck i spets hela vägen så flyger Untersteiners springare lågt ute vid staketet på upploppet och kan mycket väl hinna fram.

V75 avd 4

3 ELDRICK BOKO kommer från en enkel seger på Jägersro och har fått kanonläge här. Blir det spets så borde segern vara klar och det kan t o m vara en chansspik för den som tippar ett lite mindre system men jag garderar.
4 JOE MARTINI Gjorde comeback senast efter vintervila och fungerade precis som Goop hade räknat med och hoppats. Martinin är hyfsat snabb ut och borde få ett fint läge här. Barfota bak.
8 QAHAR Q.C. har ju inget vidare läge men med Jägersros startbilsvinge så blir det lite lindrigare och hästen tål att köras en bit från start. Trots spåret luktar det offensivt upplägg från Ludde här så antingen blir det väl seger eller platt fall och en jättesusare eller en av mina två övriga kanske vinner.

V75 avd 5

5 LOVELY SKY har jag ett gott öga till och med barfota och jänkarvagn här så tror jag Veijo hittar till spets. Tyvärr har jag lite känsla för att Tillman kan ställa till det i spetskörningen här men jag litar på att hon är så klok så hon släpper till min etta.
13 BEVERLY BOULEVARD har varit lite FÖR pigg bakom startbilen de senaste gångerna och jag är mycket spänd på vad Adrian kan hitta på bakifrån här om det blir lite fart på loppet. Hästen känns bara bättre och bättre säger stallet och jag blir inte förvånad om nosen hamnar först när väl mållinjen nalkas.

V75 avd 6

1 ORAKEL FACE är en riktig rakt från start när allt funkar och här lär det bli ledningen. Om så blir fallet är segerchansen god över den här korta distansen.
2 PEPE DI JESOLO provade barfota bak senast och det funkade bra. Får säkerligen en fin resa från detta läget och får inte räknas bort.
5 PROTECTOR gör debut i brons går jämnt och bra hela tiden utan att dippa. Kanske har klassklättrat lite FÖR fort men med framspår här vågar jag inte nonchalera den. SKRÄLLVARNING.
7 OFFICER C.D. har kanonform. Det kan bli skoryck runt om här låter det som i stallet och med vinklad vinge som det är på Jägersro så behöver inte läget vara helt fel. MÅSTE MED.
10 SUPER PHOTOGENIC är en riktig tuffing som kommer att gynnas av tufft tempo här och så ser ju onekligen ut att bli fallet.

V75 avd 7

1 RADYSIN AMERICA har jag följt ett tag och räknar med att den ska få till det snart och varför inte här om den inte blir över totalt från innerspåret. Skrällbud med klaff!
3 EVEN’S FIRST BOY håller Flemming högt och den verkar utvecklas fint. Tredje starten efter vila ny och då kan det vara dags! Är väl ingen rakt ut men ett fint läge borde det bli.
4 TANGO VANG var ju kanonfin på Åby efter en fin resa. Barfota runt om och Jänkare men dessutom är det debut i silverdivisionen så stallet har inte ALLTFÖR stora förhoppningar men jag tycker definitivt att den måste med på kupongen här.
5 TACK WEE var jag inte alls nöjd med i lördags då jag hade lirat den men insatsen var ju inget vidare. Nu hoppa Goop upp och jag hoppas senaste insatsen var en tillfällighet och att jag får igen mina pengar nu.
6 SIR RATZEPUTZ var helt godkänd efter en gunga i årsdebuten. Här lutar det åt skoryck runt om och jag tror inte Jorma kör galopp en gång till utan kör ett offensivt lopp här och då vågar jag inte plocka bort den då den i grunden är en av mina favorithästar.

Systemet

2
3,6
2,4
3,4,8
5,13
1,2,5,7,10
1,3,4,5,6

LYCKA TILL!

A

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.