Årjängs Stora Sprinterlopp

47

dd-tips dd-blogg

Årjängs V75-dag kryddas som vanligt av Grupp II-loppet Årjängs Stora Sprinterlopp. I år blir 4 BBS Sugarlight klar favorit och mycket talar väl för att han sitter i spets och då bör han bli svårslagen. MEN jag hoppas verkligen att övriga är sugna på att vara med och slåss om de 600.000 i förstapris. 7 Royal Fighter kan öppna rysligt snabbt om han laddas rejält och från det läget så måste väl ändå Jennifer testa för annars ger hon upp loppet. Även Ludde har en rask häst från start i 5 Mosaique Face men sida vid sida tror jag inte han tar en längd på BBS Sugarlight. Mycket av loppet avgörs nog i om Tillman trycker av Royal Fighter eller inte. Jag kommer låsa loppet med BBS Sugarlight som ändå är en vettig favorit och 9 Delicious US som kan få loppet. Lite taskigt läge men klaffar det lite så är hon vass till slut. Formen är på topp, det visade hon senast.
Tyvärr, för DD-oddset, så tror jag att 5 Nadal Broline vinner DD-1. Vill man gardera så tror jag 2 Ipod och 3 Love Lini är intressanta men håller sig Nadal Broline på benen så är min känsla att han är huvudet högre här.

DD-1: 5 Nadal Broline
DD-2: 4-9
Min raka DD: 5-4
Dagens Bubblare (inte så bubblande dock): 5-9

Jag har alltid gillar 9 KLM Buymethemoon och fått in några sköna lir med honom. I V75-1 kan det vara dags för honom igen. Skrällvarning!

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.