Keep it simple.

13

SPELBLOGGEN

Nu var det ett tag sen mitt senaste inlägg. En välbehövlig mindre paus har det blivit och jag hoppas återkomma med toppform. Jag började med V75 tillsammans förra veckan. Under tiden jag kommer köra det så kommer jag inte att bjuda på något V75 systemförslag. Jag kommer gå igenom avdelningarna som vanligt. Men fokus kommer att ligga på V4, V5 och DD i fortsättningen. Hoppas ni får en bra dag i solen och lycka till i jakten på sju rätt.

 

V75-1: Min första tanke var att Dante Boko bara vinner det här loppet. Men Lutfi i voltstart och antagligen ivrig värre på ledningen. Det kan sluta precis hur som hest. Just därför väljer jag att dubbla systemet med Stefan Hultmans Venkatesh. Jag tror Örjan laddar vad som går från springspår och kommer säkert förbi Kolgini inledningsvis. Jag hoppas att Örjan gör vad han kan för att fortsätta köra där. Då ska han plockas ner från dödens och det är inte det lättaste.

V75-2: Nog för att Editor Boko har gått bra men att han är klar favorit har jag ingen förståelse för. Att han sitter tidigt i spets har jag räknat ut. Men om du kollar på t.ex Beppen Palema så springer han 3-4 sekunder fortare över samma distans. Givetvis ska Goop garderas.

V75-3: Här tror jag det blir full körning från start då jag tror båda förhandsfavoriterna vill till spets. Det kommer att gynna Nose Gear som då kanske slipper bli hängandes ute i spåren och får en vettig resa. Detta är ingen dålig häst och ska definitivt räknas.

V75-4: Här är det bara att hoppas på att Ready Ribb galopperar nu när det är garderat. Björn säger att detta är bästa hästen i fältet och att det är läge och galopp emot. Det känns som en given gardering. Hollywood Maker kommer med fem raka segrar och ska räknas tidigt. Speciellt om han körs till spets. Det är dock mycket tuffare motstånd idag än vad han är van vid.

V75-5: Jag är inte alls så säker på att Mino vinner detta. Visst han har springspår på 40 men det är ändå många hästar att runda även om han kommer vettigt på det. Gandolf har vunnit 11 av sina 26 starter och är bortglömd idag. Står även bara 20 meter efter. Kusken brukar vara offensiv och jag är inte främmande för ett tidigt avancemang.

V75-6: Nadal Broline är klar favorit med all rätt. Har gått jätte bra på slutet och var missgynnad av banan senast. Jag kan inte spika när Björn Goop låter så fruktansvärt uppåt på Dominator som han tror kan leda detta lopp mycket länge bara han kommer iväg. Love Lini har jag haft under bevakning och det blir dagens drag. var tvåa senast trots galopp och idag är det Jennifer Tillman i vagnen för första gången.

V75-7: Keep it simple. B.B.S Sugarlight tror jag bombar till spets och därifrån ska han slås. Jag tror att bara han kommer till ledningen så är det kört för de övriga. Ludde kommer få harva utvändigt som vanligt vilket gör att Mosaique Face inte kommer att orka. Dagens spik.

 

V4-1: 1,2,3,5
V4-2: Hermes Håleryd
V4-3: 2,3,4,6,7,9,12
V4-4: 1,3,11,12,14

=280kr

V5-1: 2,4,6,8
V5-2: 1,3,5,11
V5-3: 1,2,6,10,12,15
V5-4: 1,3,5
V5-5: B.B.S Sugarlight

= 288kr

 

DD-1: 1,3,5
DD-2: B.B.S Sugarlight

x100kr = 300kr

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.