ÅrsDebuten Avklarad…Nu Drömmer vi om att få visa tungan för Walmann :-)

617

Under Långfredagen startade Van Gogh för första gången på 8 månader, fick starta istället för att kvala. Uppanmäld en klass och (som vanligt) uruselt spår…Ja, men man måste få klaga lite, spår 11 bakom bilen i kortlopp är inte riktigt PåskGodis om man säger så…& sist invändigt, ordentliga trafikproblem, men duktig till slut, slog alla omkring sig och nöp sista pengen. Vinnaren Center Min kommer att vinna V75 på hemmaplan sista helgen i April förresten, bara som en enkel upplysning och liten parantes. Vill bara säga att jag var väldigt nöjd med både med min kusk och häst…Hästen var inte trött i mål och var väldigt glad och pigg efteråt…sånt Gillas Stort av mig. Van Gogh är en herre som är svår att riktigt jobba igång. Han behöver ett par lopp i kroppen för att vara som bäst, så första steget är taget, och han känns riktigt fin för dagen och då är det som att livet känns liiite mer rättvist 😉 (Vi är sjukt taggade att kunna …ja, typ räcka ut tungan åt Walmann). Det lutar åt att nästa start blir på umåker kvällen innan V75. Gissar vilt att han då får möta Lillebror Mr Right som ägs av min Exmake…Vansinnigt fin häst, stabil och oftast med därframme…men det blir inte lätt för mig som är utrustad med tunnelseende…Mina ”bäbisar” vill jag ha koll på 😉
Planerar förresten att ev. ta ut Dramaqueen och Angela Corner oxå….+ att jag har biljett till Jakob Hellman samma kväll…sen är det väl V75 fest oxå…känns som att det kan bli problem…LyxProblem….lite OK sådär..

Annars då…ja, spänning saknas icket…däremot sovtid. Annadea Egilina ska föla inom kort (tror jag, hoppas hon inte ångrat sig) Vaxproppar sen i torsdags, och hon får så stora föl så man måste vara på plats när det händer. Lurig är hon oxå. Visar inte mycket, svettas inte särskilt utan det bara Vräker igång PANG…och sen är det DeliverOnDemand. Annadea är dräktig med Pine Chip. Hon har ju funkat så bra med Silver Pine (Unghäststjärnan Uran Hornline…åsså Van Gogh då), så jag ville som förädla lite ytterligare där…
Håll tummarna bara…spelar ingen roll om det blir sto eller hingst. Har namn till vilket som och vill bara ha välskapt…Men nog är det en anspänning… galet att man utsätter sig för sånnt här. Inga Skräckfilmer behövs…det kan jag lova. Inga vaggvisor heller när jag nu tänker efter 😉

Är Stolt över mig Själv faktiskt…har inte ens nämnt något om Walkinthepark, som lämnade mig för exakt 1 månad sedan, ojobbad 3-åring, som vilat under december pga A2, tränats ytterst försiktigt(Kvardröjande hosta) gått några rakbanejobb, som efter flytt på en månad hunnit PANG direkt ut i provlopp…Kvallopp…& Start… Sist, med en uppgiven trött galopp och i mål på 22,5.
Hissar Hästen som är så för*annat mogen och Duktig…men det tar i hjärtat och Jag tänker på Mentor Wahlmanns ord, att första starten ska det vara vänstertömmen som används…sen kan man köra en truddelutt till slut, men hästen ska känna att det var Kul att tävla… Undrar förresten Vem som hade kul i fredags…inte uppfödaren, tvivlar på kusken…hoppas inte de nya ägarna…och värst av allt är ju att den som var oskyldig i röran är lilla Walkinthepark…nog var den som njöt minst av alla….
Ok, nu är jag mindra stolt över mig själv…men det hoppas jag att det är fler som är…
Hoppas på att kretsen kring Walkinthepark tar nya tag…se framåt och väntar tills hästen är redo… Då får ni alldeles säkert en trevlig sommar…och jag med…Håller verkligen alla tummar jag har för er i fortsättningen…känner inget annat än kärlek till den hästen….

Ok, lite mindre stolt över mig själv, men kanske även lite mindre frustrerad ger jag mig nu ut i solskenet… Det är nu man ska njuta som värst… Solen och ljuset…allt ligger framför oss…Tänk: Vår, sommar, sol , uteserveringar, Bete, SommarTrav, fölungar, förhoppningar, Glädje, spänning och Gemenskap…Underbart 🙂

Föregående artikelEn ny travstjärna är tänd!
Nästa artikelSnackisen för ung för Elitloppet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.