ATG gräver sin grav

103

SPELBLOGGEN

 

Då var det dags att gnälla lite igen då. Tro mig, jag gnäller inte för att jag tycker det är roligt. Det finns ganska mycket andra saker jag skulle kunna lägga energin på.Men jag tycker detta bör diskuteras då jag vet att många är missnöjda och förhoppningsvis håller med mig i det jag skriver.

Ni som följt mina inlägg vet vad jag tycker om nya starttiden på lördagarna. Den är skit rent ut sagt. En lördag för mig som travälskare börjar vid cirka 11.00. Då börjar det sista läsandet och pluggningen innan första start. Första loppet som också är V4-1 går 15.10. Jag kollar alltså V4 och V75. Det blir en ganska lång travdag med tanke på att sista V75 avdelningen går 18.46 istället för normala 17.00. När jag sedan får se ATG skriva ”Nu tar vi en välbehövlig paus” på sin twitter blir jag riktigt jävla arg faktiskt. Som att det inte har vart nog med reklam, repriser och pauser sedan 15.10?

Det ATG bör göra först är att ta bort loppet som går mellan V75-5 och V75-6. Det är ren idioti att påstå att vi som suttit sedan 11.00 ska behöva en paus från V75. Jag är irriterad just nu så jag svettas. Som att vi inte har nog med pauser och reklamer som det är? Inte nog med det utan det lopp som körs i pausen mellan V75 avdelningarna visas inte ens i tv. Riktigt schysst mot de aktiva som har hästar startandes i det loppet. Det känns ungefär som att loppet är gjort som värsta cirkusen. Bara för att underhålla de få besökare som är på plats som får sitta och vänta medans ATG tar sin välbehövliga paus. Visst kan jag kolla på gulddubbeln eller vad det nu heter. Jag kan ställa upp på det mesta bara det inte förlänger eller ställer till det för det vi sitter framför tvn för. V75.

Begriper ni inte ATG att folk tröttnar? Att vi inte vill se massa repriser i direktsänd TV. Begriper ni inte att vi inte behöver en paus mitt i V75? Begriper ni inte att de flesta människor har annat att göra en lördagskväll? Ändra tillbaka starttiden och sluta upp med denna galenskap. Jag skäms snart över att vara travälskare.

Jag personligen orkade inte ens kolla sista avdelningen på V75 senast på grund av alla repriser och den förbannade pausen mellan V75-5 och V75-6. Ni tror att detta ska dra mer tittare och öka omsättningen. Det kommer att bli totalt tvärt om. Ni gräver er grav djupare och djupare för varje dag som går. Snart når ni inte ens upp till kanten och då är det försent att förändra.

 

Sist men inte minst kan jag också tillägga att jag har twitter, facebook, instagram och allt vad det heter. Inte i en enda grupp eller sida har jag sett ett enda positivt inlägg om den nya hemsidan. Speciellt inte till mobiltelefonerna. Jag var faktiskt ganska så nöjd med den gamla sidan, plus att appen till min telefon var lätt att spela via. Men det är som med allt annat. Det som är skapligt bra ska ändras eller försöka ”förbättras”.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

15 KOMMENTARER

 1. Ja det går utför. Och jag har nästan bara hört negativa kommentarer om det nya systemet och upplägget. Majoriteten vill ha tillbaka det gamla så jag förstår inte vad problemet är? Ja detta kommer resultera i att bolag som Bet365 och Unibet får mer kunder när det gäller att spela på trav. /Tillman

 2. Den nya sidan är ett missfoster av sällan skådat slag!!!! Gå tillbaka till sidan som den var förut!!

 3. Undrar hur många procents uppgång på spelet ATG har räknat med nu när dom infört så många ”förbättringar” både vad gäller tider och nya uppdaterade hemsidor? Jag tippar på att dom får ungefär den siffran i nedgång i spel och besök på banorna i stället. Alltså tror jag på ett så rejält bakslag så att jag till och med tvivlar på att ATG skulle överleva om det vore ett ”normalt, börsnoterat aktiebolag”

  Tyvärr är det inte så utan vi travintresserade får bara svälja all skit som ATG hittar på, oavsett om det är spelet eller dom vackra djuren vi anammat.
  På ren Svenska så säger jag bara att det är förjävligt att ATG behandlar sina kunder som dom gör. Dessutom, om man tillskriver deras kundtjänst, (som man tvingas till eftersom allt annat verkar vara sekretessbelagt på ATG) så får man till svar: ”Vad tråkigt att du är missnöjd med den nya hemsidan”
  Jamen för i helvete, gör något åt det då!! Eller åtminstone, kör sidorna parallellt, som det varit tidigare med ATG.se och Classic, då får man ju välja vilken sida man vill använda, eller har ATG inte råd med server-kostnaden? Ok, det kan jag köpa, det stackars bolaget gör ju ”ingen” vinst. Men lägg då på en krona i avgift då man spelar från ATG.se, så betalas sajten av den som använder den. lika med Classic ATG. Svårare än så är det nog inte. Men men… Egentligen spelar det inte mig någon roll, jag kommer att söka andra sajter att spela från nu sedan fascisterna tvingade mig att använda den nya skitsidan. fy fäan för ATG säger jag bara.

 4. Det måste sitta någon datanörd på ATG som gjort om sidan.
  Hur mycket man än påpekar utseende och innehåll. så är det ingen
  som bryr sig om vad spelarna säger.
  Kanske bättre att lägga sina pengar på andra spel i stället

 5. mycket bra ”gnäll”. Nya mobilsaiten är svår. Räcker tyvärr inte ens med läsglasögon för att få kontroll. Vill ha kvar gamla.

 6. Har varit travnörd i ca 20 år. Även köpt in mig i min första häst.
  Men nu är snart måttet rågat även för mig.
  Har trots min ålder på 33 år alltid varit glad i dom här lite äldre enklare sidorna.
  Tänker i detta fall på atg classic som är hur lätt och smidig som helst att surfa på.
  Atg.se börjar jag gillar mer och mer. Underbart att kunna se loppen ett år tillbaka i tiden.
  Dessutom en höjdare att det finns ett tidtagarur så att man kan klocka lite tider.
  Nu ska atg classic läggas ner då den är för omodern.
  Hur det är med dagens atg.se vill jag ha osagt.
  Men vill minnas att även den läggs ned. Inget lopparkiv 12 alt 13 månader tillbaka och inget tidtagarur.
  Den nya sidan är ju helt usel.
  Hela sidan är ju uppbyggd på att man ska SPELA.
  Jag älskar sporten minst lika mycket som spelet.
  Men att inte kunna söka lätt, inte kolla lopparkiv mer än fem starter och inget tidtagarur. Vad finns kvar?
  Tala om att allt modernt inte gör liver roligare…..

 7. Jag har helt lagt av att se tv och liven är lika värdelösa. DD spel blir ju inte heller aktuellt, förr gick man in för att inte missa idėerna om sjuan spruckit. Nu ser jag ATG play vid sänggåendet, men det lär väl också försvinna och då lämnar jag helt travspelet.

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.