Att misslyckas idag är inte ett alternativ

26

SPELBLOGGEN

 

Jag vet inte hur många veckor i rad som jag har haft sex rätt. Idag kommer det att ändras. Jag gör som Micke Nybrink och sticker ut hakan, idag kommer det att vara sju rätt på dagens system. Ska vi ta och börja då kanske?

 

V75-1: Dernier Viking. Alla vet vad den hästen gjorde senast så jag ska inte sitta här och tjata om det. Garderar du henne idag som det såg ut senast så måste det vara droger inblandat. Det finns inte en chans i universum att hon förlorar om hon är frisk. Det är det enda om som finns. Totalt stenklar och som i de flestas ögon är det dagens bästa spik.

 

V75-2: King Sir Kir är en jätte fin häst med hög kapacitet. Men idag är det första starten över kort distans. 1609 meter för att vara exakt. Jag tror inte hästen är gynnad av det och speciellt inte från ett innerspår. Han är snabb ut jag vet. Men Claes Svensson som klar favorit från spår ett samt första starten över kort distans. Det är givet att gardera för mig. Som tur är är det klasskillnad i detta lopp så det räcker med fyra streck.

 

V75-3:  Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta lopp. Fyra strykningar i skrivande stund vilket gör det lättlöst. Mind Your Face kommer sitta i spets och därifrån ska han slås. Det är ingen segermaskin men i detta tunna lopp så är det en toppchans. Detta är dagens ena utgångshäst. Charrua Forlan är en mycket kapabel häst när den fungerar. Mycket streckvärd till under 10%.

 

V75-4: Conrad Lugauer hade ingen toppendag igår. Förlust med dagens största favorit och startgalopp i loppet efter. Han är nu favorit bakom You Know Me och måste garderas. Mitt drag idag finner vi på tillägg. Spring Chicken gör bra lopp hela tiden. Var tvåa senast på V75 och gången före det vann han på 1.13.5 över 2140m. Det är bara att hämta ut.

 

V75-5: Här är det tre hästar som sticker ut både kapacitetsmässigt och det syns på streckprocenten. Det är bara att ta alla tre och se glad ut. Volstead är favorit men vart riktigt trött senast och är inte given enligt mig.

 

V75-6: Ett riktigt fint treåringslopp med många lovande hästar. Det är svårt med unghästar och jag går på skräll här. Jag streckar hela åtta hästar då jag tycker det är öppet och jämnt. Jag vill lyfta fram Falk On Hill som har stått för några fruktansvärt bra insatser i sin karriär. Idag är den långt under 10% och är den riktigt i ordning så blir jag inte alls förvånad om han krossar detta gäng.

 

V75-7: Här har vi dagens andra och sista utgång i form av Seedorf O.M.F. Jag tror Erik laddar  vad som går från start och tidigt kommer sitta i spets. Därifrån ska han slås och jag vet inte vem som ska fixa det? Raffinos plockas med till 3%. Smygläge, bra häst och gubben i lådan, kan det bli bättre?

 

Jokersystem

V75-1: DERNIER VIKING
V75-2: 1,4,2,5
V75-3: 3,11,1,12
V75-4: 7,13,6,12,11,14
V75-5: 5,3,7
V75-6: 4,11,3,2,9,6,8,7
V75-7: 5,2,12

 

Startnummer: 30-50

Utgångar: Avd-3: 3
Avd.7; 5

Minst 1 max 2

 

Utdelning: Minst 5000kr

 

Systemkostnad: 718.50kr

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.