Axevalla DD

24

TRAVDDBLOGGEN

Med rätt stor sannolikhet blir det barfotaförbud på Axevalla imorgon och OM den snömängd som befaras komma även gör så kan det bli lite besvärliga förutsättningar. Vad gäller brodd eller inte så beror det givetvis även på hur kallt det blir man vad jag kan se ska temperaturen inte sjunka speciellt lågt. Men man kan nog räkna med barfotaförbud.
Jag tänker testa en rak DD och någon rejäl chansning är det väl inte men det är åtminstone inte en favoritkombination. I DD-1 är jag lite inne på att 4 Mind Your Face kan ta ner knallformskortet 2 Henke Diablo som väl tar sig förbi 1 Denim Boko (om inte annat så tror jag Takter kommer trycka sig till spets). Mest optimalt för Mind Your Face hade väl varit andra- eller tredje ytter men jag tror faktiskt att han är bra nog att ta hem det från dödens. Kommer nog testa en tvilling med Mind Your Face mot 9 Örbäckens Cruella som kan få en fin resa.
I DD-2 drar jag till med en spik på 7 Wilda Tigern Jack som jag hoppas Johan Untersteiner kan servera en fin resa. Lång distans är inga problem och med ett par undantag så skrämmer inte motståndet. Värst mot kanske 2 Raggamuffin är men han kommer nog få bekänna lite färg denna gången. Vad gäller andrahandaren på strecken, 11 Odin Töll så ska man ta i beaktning att han är klar för finalerna nästa helg.

Min raka DD: 4-7

V75-1 stänger jag på tre streck: 2 Super Photogenic, 4 Rocket Zet och 10 Send In the Clowns. Blev lite överraskad att Super Photogenic var så betrodd men han är klart på G igen. Hade han varit lite mindre streckad hade jag chansspikat.
Favoriten 5 Asterix Hornline i V75-2 är INTE gynnad av att gå med skor, gardering rekommenderas.
Med minsta klaff i V75-3 så tror jag att 9 Obi Wan speedar ner motståndet över det långa upploppet.
Av allt att döma så är väl 5 Fossens Bonus i V75-4 stenklar. I stort sett alla bakom kan vinna även om Westergaards 11 Jaccaroo troligen är värst mot.
3,9,11,13 och 15 tänker jag strecka i V75-5 och hoppas överleva. En trist femling att strecka men det bör räcka. 8 Bascaphi In duger säkert men är ju väldigt svårbedömd i regidebuten för Untersteiner Jr.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.