Nicklas V75-tips till Axevalla 31 januari 2015

47

V75TIPSET

V75:1 Ruskigt taggad
4 Rocket Zet och 2 Super Photogenic borde ha bra chans att göra upp om detta. Men på Axevalla har man några extra meter över upploppet och det kan en häst med rätta gnistan utnyttja. Anders Svanstedt meddelar att 10 Send in the Clowns gått snabbintervaller och känns ruskigt taggad inför uppgiften. 6% på strecken och jag kan inte låta bli.
2,4,10

V75:2 Lärlingslopp
Helgardera viskar magkänslan. Det blir för dyrt ryter frugan. Jag nöjer mig således med en halvgardering. 10 Network Broline får min röst. Ett sto mot hingstar/valacker kan ju vara lite vanskligt att tippa först och lägger man till bakspåret så är det kanske rent utav dumt. Men jag tror det finns goda möjligheter att detta race körs i högt tempo och då kan det gå vägen. Annars kan ju 2 Sander Esterel vara luringen som rensar.
2,5,7,9,10,11

V75:3 Gulddivision?
Är det inte en blek Gulddivision vi får se här? Eller är det så här det blir när ATG serverar V75 i parti och minut? Tycker det är svårt att hitta någon formstark häst att klamra sig fast vid. 35% på 3 Food Money känns högt. 4% på 10 Goldomaster känns lågt. 2 Art on Line trodde jag skulle bli favorit. Inget stämmer här. Plockar med fyra stycken.
2,3,4,10

V75:4 Spelar ingen roll.
5 Fossens Bonus kan stå med bakspår, långt ut bakom vingen, voltstarta eller helt enkelt placeras var som helst ute på skaraslätten. Ändå är vinstchansen god. Jag ser ingen anledning att leta motbud. Även Järvsöfaks förlorade som dunderfavorit ibland. Men det är bara att leva med den typen av nerderlag. Spikar.
5 Fossens Bonus

V75:5 Bara 6%
Anders Svanstedt har ju en intressant sexprocentare till start. Från springspår också. 6 Seducedbyaface måste med. Sedan kan man fylla på med lämpligt antal.
3,6,11,15

V75:6 Faller för åldersstrecket
Jag tänkte först ta med 2 Henke Diablo, men ändrade mig sedan på grund av åldern. Jag chansar och spikar 4 Mind Your Face istället. 8 Bear Dancer brukar ställa till det för mig när jag inte streckar så det är med en viss klump i halsen som jag lämnar den utanför.
4 Mind Your Face

V75:7 Galen avslutning?
11 Odin Töll borde man ju ha med. Men inte jag inte. 2 Raggamuffin kan jag inte släppa dock, men jag känner för en riktigt galen avslutning, och då måste man rota långt ner i normala rankinglistor. Men den rank som mitt hemknåpade rankingprogram spottat ur sig påstår att 1 J.S.Annabell är mer än streckvärd. Jag lyssnar slaviskt och streckar.
1,2

576 rader/288kr

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelPer har två Skrällchanser på V75
Nästa artikelAxevalla DD

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.