Baskiskt recept

213

Fredag och präktigheten infinner sig långsamt. Besök av ett vintörstigt fruntimmer och frugan och hon står i köket och masserar pizzadegar. Något mystiskt Baskiskt recept på tomatsås har smugglats in i landet och vi skall tydligen testa det ikväll. Jag har besiktigat övriga ingredienser och det hela ser lovande ut. Till detta skall jag grädda en trevlig dubbel och efter ett par glas åbro så värkte jag fram följande.

Jag dribblar fram och tillbaka för att välta Highway to Hell i första DD. Men hur jag än vrider på loppet kan jag inte se att den förlorar. Liknade förutsättningar senast och den slog regelrätt de två starkaste motbuden för dagen Happy Bruises och Chicago Jenny.

För att vi ska få lite odds får vi välta favoriter i DD 2 istället. Jag är en notorisk Jan-Olov Persson fan och spelar nästan alltid hans kusar i isbjörnsloppen. Men idag fick jag en känsla av att spår och tillägg kan skapa förutsättningar för lite favorittrassel. Vi skall minnas att den hoppat i de två senaste starterna. Nä JOP vinner inte detta lopp, tyvärr. Jag sätter mina surt förvärvade stålar på nr 3 Granli Nicolai istället. Det kommer bli rörigt på tillägg och obehagligt långt fram till hästarna på start. Och Carl Ivar Larsson som kör mitt streck har en vinstprocent på nästan 22. Världsklass….nästan.

12

3

100kr

Nicklas Svalmark

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75: Fotbollsspelaren pangar vidare
Nästa artikelV75 Hagmyren 6 Oktober 2012

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.