Berlin Jägersro Super Trot Cup

42

super trot cup

Berlin Jägersro Super Trot Cup. Det är namnet på ett nytt stort lopp med försök både på Jägersro och Mariendorf och därefter final i samband med det tyska derbyt 7 augusti i Berlin.
Över 1,2 miljoner kronor väntar hästägarna.

Berlin-Jägersro Super Trot Cup har skapats på initiativ av tränarföreningen på Jägersro (JägersPro).
– Jag tror att det här kommer att bli en kick för många, ett helt nytt koncept som vi hoppas aktiva och hästägare gillar, säger Jörgen Sjunnesson från JägersPro. Dessutom ska man komma ihåg att vi bara är i början av något som jag tror kommer att växa ytterligare.
Uttagningsloppen på Jägersro körs 12 juli då också ett försök till Breeders Course avgörs samt sprinterloppet Åbergs Nästa.
– Det blir utan tvekan en kanonfin kväll, säger Ahlkvist.
Jägersro kommer att stå som värd för två försök med 100 000 kronor i förstapris och de tre främsta går till finalen i Berlin.
Finalen avgörs över 2 500 meter och där väntar en prissumma på 650 000.
– Derbydagen i Berlin är något väldigt speciellt, har en lång tradition och många fina lopp. Vi ser fram mot ett långt och spännande samarbete med Mariendorf. Det här känns verkligen kul och dessutom lite nytänkande, säger Mats Ahlkvist sportchef på Jägersro.
ATG kommer att erbjuda spel och sända loppen på ATG-live vid de båda tyska försöken, finalen samt även vid kusk-EM på Mariendorf 29 juli samt givetvis från V64–omgången på Jägersro 12 juli.

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

1 KOMMENTAR

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.