Bränt allt gojs

195

Mina tankar idag i DD1 ser ut att grusas. Med Ludde på bricka 8 och stort favoritskap med en sån där halvstrulig kuse så såg jag framför mig hur han bestämt sig för att tokstarta för att skaffa sig vettig position och därmed bränt allt gojs initialt eller hamnat i fel gångart. Nu har två invändiga strukits och positionen kanske inte längre är så dålig och jag får förmodligen omvärdera. Min vinnare var innan strykningar nr 2 Amy´s Bad Boy. Ingen segervan treåring direkt men jag tycker mig se att formen är i antågande och senast var den med in mot linjen från ett dåligt läge. Får tänka om nu och spelar med båda ovan nämnda.

DD2 mönstrar full styrka och även här har vi en favorit som står illa till. Nä jag tvekar…tycker att lilludde sitter på ett mera spännande streck. Mosaique Face leker hem detta med en begåvad kusk i sulkyn.

2,8

4

och en rak

2

4

Nicklas Svalmark

Föregående artikelInför V86: Osynat kort
Nästa artikelV86 Solvalla 7 November 2012

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.