Breeders eftersnack och DD Jägersro

140

TRAVDDBLOGGEN

Svårt att säga vem som imponerade mest i gårdagens finaler av Breeders Crown men måste jag säga någon så säger jag Backfire, Hon kom med en rykande avslutning och kunde stick nosen före en tapper Neonas Princess som kanske ändå borde hållit undan. Sveriges för tillfället bästa fyraåriga ston är det ingen tvekan om att det är. Spännande att se om de kan bära upp sina pengar under 2015.
Olympia Tilly var kanske den vinnaren som såg ut att ha mest sparat i mål. Hon avgjorde enkelt och hade säkerligen inte speciellt hög puls efteråt.
Fyraåringsfinalen för hingstar/valacker blev aningen avslagen efter att Ivar Sånna blivit struken och jag vågar nog säga att han hade vunnit den finalen. Men det spelar ju ingen roll för han var inte med. Det blir dock en mycket spännande säsong som femåring för honom och jag har en känsla av att han kommer gå rätt långt.
Måste nämna Rokkakudo som jag trodde hade lite chans att skrälla och på sista bortre tycker jag han ser ut som en spurtvinnare. Men när Ulf Ohlsson vrider ut i tredje så tappar han en del mark men kommer tillbaka på upploppet. Kanske hade han lite problem i svängen men såg ej så ut. Lite märkligt men jag ska inte sluta jaga honom 🙂

Imorgon är det Jägersro som står för V64 och DD. DD-1 tycker jag är ganska öppen och jag tar fem streck: 2 Tack Wee, 4 Dragon Crowe, 6 Kamanda, 8 Stopsigns First och 10 Rival Lund. Både Stopsigns First och Rival Lund ser väl möjligtvis ut att bli lite bortglömda men de är definitivt inte avsågade här, se upp! Tipset till Dragon Crowe som jag tycker gjorde det bra senast.
DD-2 tror jag kan bli ett smårivigt lopp och jag hoppas det blir lite tempo. Då tror jag Peter Ingves bakom 9 Vice President sitter bra på det och spurtar ner samtliga. Spik!

DD-1: 2,4,6,8,10
DD-2: 9 Vice President
Min raka DD: 4-9
Min roliga DD: 8,10-9

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.