Chockad miljonvinnare

13

image

ATG har fått kontakt med den spelare som vann över 35 miljoner på V75 i 
skånska Höganäs i lördags.

På City Gross i Höganäs har stämningen varit lite upphetsad sedan lördagen då det stod klart att över 35 miljoner kronor gått till butiken på V75. 
Två vinnande systemen med sju rätt hittades, system som gav över 15 miljoner kronor vardera. Spelen kostade 330 respektive 66 kronor att lämna in. 
– Många har spekulerat i att det kunde var en och samma vinnare och det visade sig stämma. Det är en mycket glad medelålders man i något av chocktillstånd som vunnit, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Vinnaren i butiken i Höganäs, några mil norr om Helsingborg, har spelat på trav i många år och spelen följer ungefär samma mönster varje vecka på V75.
Efter att ha synat ut sju spikar brukar lördagens storvinnare ha för vana att lämna in en enkelrad gånger hundra. Sedan använder han sina säkra hästar för att spela andra mindre system för några hundralappar.

Vinnare med sex säkra 
Häpnadsväckande nog var storvinnaren nära att få sju rätt också på sin enkelrad. Sex (!) av hästarna vann och utdelningen på den kupongen blev 3,7 miljoner kronor.
Så totalt fick storvinnaren i Höganäs utdelning på tre system och drygt 35 miljoner kronor i vinst. 
– Det är ingen slumpspelare det här utan en man som noga analyserar sina spel och följer med i travet. Den här lördagen var han bortbjuden men såg till att spela in V75 och såg hela härligheten när han kom hem. Han är glad men lite i chock och vill vara anonym, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Fyra system med sju rätt hittades efter V75-omgången på Åby. De två övriga systemen gav 17 863 337 och 16 851 872 kronor var inlämnade på atg.se.

Mikael Wikner, Kanal 75

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.