Då kommer svaret –som alla väntar på

17

 

Blir det Prix d´Amérique för Nuncio eller inte?

På söndag kan vi få det definitiva svaret.

– Anmäler jag inte honom till Jägersro, så är Paris helt uteslutet, säger hästens tränare Stefan ”Tarzan” Melander till Trav365.

Det är onsdag 4 januari när de här raderna skrivs.

Det är alltså 24 dagar kvar till världens tuffaste travlopp på Vincennes i Paris – Prix d´Amérique.

Den stora frågan just nu, ja inte bara för de svenska travfansen utan för travfans runt om i hela Europa, är: kommer Stefan Melander med sin superstjärna Nuncio till PdA?

I sin krönika i SportExpressen skriver Stefan Melander att han lämnar en liten lucka för att satsa mot Paris – och att det i så fall blir V75 på Jägersro 14 januari och sedan PdA.

För Trav365 utvecklar ”Tarzan”.

”Vinterskor nu – det var inte bra”

– Nuncio ska ut och springa här alldeles strax, och det i tre decimeter snö och det var inte vad vi hade tänkt oss. Men, jag får bestämma mig också, det är inte bara vädret som påverkar, det är allt runt omkring också och jag måste bestämma mig snart, säger Stefan Melander till Trav365 om Nuncios eventuella medverkan i PdA och fortsätter:

– Det är ingen panik så, men jag måste bestämma mig om jag ska starta honom på Jägersro 14 januari eller inte, och anmälningarna dit går ju ut på söndag. Vi får avvakta lite och se, men bortsett från att jag inte gillar vädret just nu så är allting normalt med honom, men nu får jag slå på honom vinterskor igen och det var inte bra.

Om du inte anmäler honom till Jägersro, är PdA helt uteslutet då?

– Ja, det är det absolut, han är ett fenomen hästen, men han är inte ett sådant fenomen att man kan starta direkt i PdA och blir det inte Jägersro så blir det inget Paris, då får vi avvakta till nästa år i så fall, säger Stefan Melander.

Travfansen håller andan, och anmälningarna till Jägersro 14 januari lär följas med spänning

Läs mer hos Trav 365 på Aftonbladet
Då kommer svaret –
som alla väntar på

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.