Dagens Dubbel Åby 5/6-2014

257

DDTIPSET

 

DD-1 låser jag med 1 High Bypass och 4 Prince Flevo. Tycker Prince Flevo rättmätigt blir favorit och det ser ut som en bra chans. Jag vill dock ge comebackande High Bypass en chans då jag tror att han i grunden är bästa hästen här.

Tre streck får räcka i DD-2 men jag skulle gärna haft några fler för att känna mig helt säker. 1 Stricker, 2 Bazir Dimanche och 7 Finish Brandon får chansen. Tror mest på Stricker som är riktigt bra och nu återkommer efter några månaders uppehåll. Möjligt att han behöver ett lopp i kroppen men jag tror han är redo att segra direkt.

DD-1: 1,4
DD-2: 1,2,7
Min raka DD: 4-1
Min roliga DD: 1-1,7

7 Crowne i V64-1 har funnits i Carl-Otto Göransson regi sedan ett par månader och han är rätt bra när han gör sitt bästa. Kan bli en obehaglig överraskning för många.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelAdrian Kolgjini om V75 Östersund 7 juni 2014
Nästa artikelV86 Solvalla/Bergsåker 4 Juni

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.