Dagens Dubbel Bergsåker 24/8-2013

252

DDLORDAG

 

Bra dag i onsdags, det mesta satt! Dessvärre var väl oddsen inte något att hurra för men ändå klart dugliga med tanke på vinnarna. Min raka dubbel tillika favoritdubbeln satt och oddset blev trista 6,38. Inget man ångar upp sig över direkt. Men båda tvillingarna fick vi in och dryga 17 respektive 19 ggr degen tycker jag var helt ok då favoriterna vann i båda loppen. Alltid nåt 🙂
Imorgon är det Bergsåker som gäller och Sundsvall Open Trot ska avgöras. Härligt lopp!
Tipsen blir i kortform idag.

 

DD förslag

Jag tar tre hästar i DD-1: 1 Uranus De Tyrole, 9 Montgomery Gel och 11 Ed You. Jag hoppas att Uranus De Tyrole spårar runt om i händerna på Svanstedt men sviker han så hoppas jag att Berghan själv fixar biffen eller att Kontio skräller med kapable Montgomery Gel som är på G mot fin form!
DD-1 låser jag på två hästar: 4 Raja Mirchi och 5 Sebastian K. Svanen laddar för ledningen med hyperstartsnabba Sebastian K och ämnar att köra i spets. Om inte vädret blir kasst så tror jag han leder runt om. Men jag vill inte riktigt ge upp på Raja Mirchi ännu även om det känns som att han har bränt många broar. Erik upp nu och stallet låter nöjda. Kommer köras offensivt och vi vet alla att i grunden så kan han ta hem detta från dödens.

DD-1: 1,9,11
DD-2: 4,5

6 kombinationer

Min raka DD: 1-5

Min roliga DD: 1-4

 

Tvilling DD-1: u-häst 1 mot 2,9,11
Tvilling DD-2: rak tvilling 4-5

 

Lycka till!

/Andreas Johansson