Dagens Dubbel Bergsåker/Solvalla 23/4-2014

290

DDTIPSET

 

I DD-1 streckar jag fyra hästar: 1 Mr QL, 4 Chip Dealer, 5 OPs Flirt och 8 Bearhawaii. Jag har en känsla av att Mr QL som debuterar i regi Robert Bergh kommer göra ett riktigt bra lopp. Jag är dessutom inne på att han kan öppna lite raskare än vad de flesta tror och med stallkamraten på utsidan som hjälper till att hålla de utvändiga utanför så kan det bli spets för Mr QL. Men jag är inte tuff nog att chansspika.
Chip Dealer har lopp i kroppen och vilken inledning Troels Andersen har haft på säsongen, formstall! Tidigt motbud.
OPs Flirt har också årsdebuten avklarad och utmanar tidigt.
Bearhawaii ser ut att bli favorit men åttondespåret kan göra att det blir en tung väg fram.

DD-2 tänker jag låsa med två hästar: 5 Fortuna Sund och 9 Priceless Pellini. Fortuna Sund hoppas jag inte blir alltför hårt betrodd men skrällduglig är hon. Såg riktigt fin ut senast och gick i mål med en hel del sparat. Med en vettig resa så slutar hon långt fram.
Priceless Pellini är jag lite inne på är bästa hästen i fältet. Från niondespåret bör hon få en bra position och strular det inte på vägen så tror jag hon avgör detta loppet.
Farligt att stå över 4 Britt Palema men jag köper inte henne som favorit här.

DD-1: 1,4,5,8
DD-2: 5,9
Min raka DD: 1-9
Min roliga DD: 4-5,9

 

Är man feg i inledningen av V86 så tar man 1 Drillbit Ås, 4 Digital Darling och 6 Ariel Boko. Jag springer ett varv på Halmstadovalen under sprintermästaren om jag har fel 😛 (trav är ju trav så jag får nog ändå skriva att jag skojar ;))
Varning för 3 Pine Cool i V86-2. Goop upp igen och hans kuskform är ju i zenit. Tror att formen på Pine Cool är god den också.
Jag fortsätter jaga Per Linderoths 7 Bartender In i V86-3. Formen är på G och får han en lite snällare resa än 8 Financial Dust så kan han skrälla.
I V86-4 tycker jag man ska måla på. Tidiga bud är 3 Pepe Di Jesolo, 6 Gary Hoist och 11 Tricky Track.
9 Staro Fighter tycker jag ska med på lapppen i V86-5. Bra häst som kan få loppet.
Om inte firma Hultman/Kihlström har något väldigt lurigt på G i V86-6 så finns det bara två fall där 1 Panne De Moteur torskar: 1. Han slår på en galopp och tappar 200 meter (tappar han bara 100 meter så vinner han nog ändå ;)). 2. Han är jättesjuk (är han bara lite sjuk så vinner han nog ändå ;)).

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelInför V75 Åby Olympiatravet 26 april 2014: Rycker alla skor
Nästa artikelV86 Solvalla/Bergsåker 23 April

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.