Dagens Dubbel Bergsåker/Solvalla 4/6-2014

299

DDTIPSET

 

DD-1 stänger jag med tre hästar: 8 Mellby Vargtass, 9 Diamond Of Ace och 10 Greenstar. Det är ju inga toppspår mina tre streck fått men jag tror att det är dom som gör upp om segern trots spåren. Tipset till Diamond Of Ace som jag tror spurtar till vinst OM han sköter sig.
Mellby Vargtass tror jag är allvarligaste hotet. Han håller mycket fin form och har en härlig skalle. Jag tror det blir ett offensivt upplägg här.

I DD-2 satt jag länge och funderade på om jag skulle spika 3 Sugar Neo. Hon är grym när hon får gå med i ryggar och spara speeden till 3-400 kvar. Men jag tycker hon kanske är något ojämn och därför väljer jag att dubbla systemet med 1 True Blue For You som jag tror kan hålla upp innerspåret. Hon är ingen superhjältinna till slut men får Goop strypa tempot i 600 meter så kanske hon har mod nog att hålla undan.

DD-1: 8,9,10
DD-2: 1,3
Min raka DD: 9-3
Min roliga DD: 8-1

Vill varna för 7 Premier Kronos i V86-3. Han har hittat stilen uppe i Norrland och i nuläget är han streckad på under 10% vilket är ett fynd enligt mig.

Tvilling, lopp 2 Bergsåker: u-häst 7 mot 6,12
Tvilling, lopp 1 Solvalla: u-häst 1 mot 6,9

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelExperterna om B.B.S. Sugarlight EXTRA V75 Bjerke 8 juni 2014
Nästa artikelFem tippar EXTRA V75 Bjerke 8 maj 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.