Dagens Dubbel Bollnäs 7/9-2013

259

DDLORDAG

 

Vilken dag det var i onsdags på Valla. Läskigt bra prestationer och vi har fått en smakbit av vad framtiden har att erbjuda oss i svensk travsport. Det håller vi tummarna för åtminstone. Spelet gick väl sådär även fast DD och en tvilling gick in. Nya chanser imorgon. Tipsen finner ni nedan och de blir i all sin korthet denna gången.

 

DD förslag

Jag spelar med fem hästar i DD-1 och spikar mig ur DD-2. 3 Stormysky, 5 Calvados Crane, 6 Credit Fayline, 8 Mr Chicago och 10 Seabiscuit blir mina vapen i den första avdelningen. I den andra spikar jag 3 Pink Elephant även fast jag inte var helt nöjd med hans senaste insats. Det låter dock från stallet som att han kommer göra ett bra lopp denna gången och i egenskap av hans läge så ser jag ingen anledning att gå mot.

DD-1: 3,5,6,8,10
DD-2: 3 Pink Elephant

5 kombinationer

 

Min raka DD: 3-3

Min roliga DD: 5,10-3

 

Tvilling DD-1: u-häst 10 mot 3,5,6,8
Tvilling DD-2: u-häst 3 mot 5,6,7,8,9

 

Lycka till!

/Andreas Johansson