Dagens Dubbel Eskilstuna 2/3-2014

458

DDTIPSET

 

Första avdelningen på dagens dubbel är ett lopp över kort distans. 4 Fantoccini blir säker favorit och är väl dessutom spetsbudet i loppet. Men jag vill gå mot honom och tippa 2 Mr Turbo Triss som vinnare. Tycker han såg riktigt fin ut näst senast när han spurtade hem segern via 10,6 sista 600 metrarna. Senast tror jag han blir störd till galopp och det är nog bara att glömma. Inget tyder på att formen skulle vara sämre och får han bara lite ryggar att gå i så kommer det gå undan sista biten.
Vill även ha med luringen 8 Veloz som är i fin form och som har mött tufft motstånd på slutet. Trist läge men med lite flyt slutar han långt fram.
Fantoccini får plats på bongen han också men jag tycker inte han såg som bäst ut senast.

DD-2 känns vidöppet och jag tänker försöka låsa mig ur besvärligheten. 2 Zoccer Scott har bra kapacitet och dessutom lopp i kroppen efter uppehåll. Bra läge nu och han ska räknas tycker jag.
3 Lava Broline har fått några lopp i kroppen och senast satt han fast med en del sparat i det V75-lopp som BBS Sugarlight var helt överlägsen i. Han är ingen självklar vinnare men han är definitivt en av de som kan vinna.

DD-1: 2,4,8
DD-2: 2,3
Min raka DD: 2-3
Min roliga DD: 8-2,3

På V64 kommer jag att spela 5 Rodionova i V64-2. Hon har visat upp riktigt bra fartresurser och även om det är kuskminus nu när Ronny Gustafsson själv sätter sig i sulkyn så hoppas jag att han ska kunna lotsa in henne först i mål. Näst senast när hon var fyra bakom bl.a Perfect Cash så avslutade hon sista 600 i överkant 1.11.
Har ett kul drag i V64-3 också: 9 Carlos Santana. Han gjorde årsdebut senast och då varnade jag lite för honom. Blev trea då efter en godkänd avslutning och rimligtvis bör han vara bättre nu, se upp!
Om 12 Jeepster håller sig i trav och är i närheten av formen så vinner hon väl V64-4.

Lycka till!