Dagens Dubbel Färjestad 16/3-2014

590

DDTIPSET

 

Lite kortare tips till söndagen då tiden varit knapp.

Tre streck i DD-1: 3 Culp Ficition, 4 Piggybank och 11 Regale Di Poggio. Fortsätter att vurma för Piggybank som jag tror kan sitta där snart med lite klaff.
Sophie Ställbergs stall går riktigt bra för dagen och jag tycker Regale Di Poggio är värd en chans.

Magnus Jakobsson har även han riktigt bra snurr på stallet för dagen och han har visat upp några riktigt fina årsdebutanter. 6 Headhunter kanske behöver lopp i kroppen men jag blir inte förvånad om han vinner direkt. Tar dock med två intressanta motbud: 2 Nugget Di Poggio och 3 Ne Me Quitte Pas. Ne Me Quitte Pas vann senast och formen verkar klart på G, får tipset.

DD-1: 3,4,11
DD-2: 2,3,6
Min raka DD: 4-3
Min roliga DD: 4,11-2,3

Ett riktigt långskott i V64-4 är 13 Magnifik Gelj men jag tycker det ska bli spännande att se Tomas Dalborg ratta honom. Förhandsfavoriterna årsdebuterar och sitter inte formen där riktigt så kanske Magnifik Gelj kan nypa av dom till slut.
Edit: Såg precis när jag publicerat att Mohammed Malla har Magnifik Gelj som miljondrag i sitt tips på ATG. Då lär han få något streck för mycket på sig för att jag ska vara riktigt nöjd, grrr! Men vi håller tummarna 🙂

Lycka till! 

Föregående artikelLunchdubbel Kalmar 16/3-2014
Nästa artikelResultat V75 Åby 15 mars 2014: Härlige Harry stal showen!