Dagens Dubbel Färjestad 16/6-2014

196

DDTIPSET

 

Stolopp över lång distans inleder DD-spelet. 3 Conrads Elsa blir klar favorit men jag vill gardera. 2 Gateruds Polyezter och 15 Blended Bellouet får chansen. Tipset till Blended Bellouet som är en tuffing. Litet frågetecken för formen men jag tycker hon är värd ett streck.

Chansspik i DD-2 blir det på 6 Satisfied La Marc. Han känns lite knepig och kommer från ett par insatser som lämnat en del övrigt att önska. Jag tror den här herren tycker om att vara med där framme direkt och nu har han framspår och jag hoppas Svante Ericsson laddar framåt. Tycker han är en rolig chansspik.

DD-1: 2,3,15
DD-2: 6 Satisfied La Marc
Min raka DD: 15-6
Min roliga DD: 2-6

Lycka till! 

Föregående artikelLunchdubbel Gävle 16/6-2014
Nästa artikelRepris på Elitloppet i Finland

2 KOMMENTARER

  1. Klart skrällduglig men har inte fått till det i år. Jag tycker min chansspik var mer spelvärd men på en garderad bong ska Greve E med även om Jakobsson ligger lågt och tycker hästen behöver lopp i kroppen.

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.