Dagens Dubbel Färjestad 18/4-2014

325

DDTIPSET

 

DD-1 är ett mycket fint lopp för de som fyllt fem år. 3 Nothing But Class blir väl favorit och jag tror han leder loppet väldigt länge. Med senaste insatsen på näthinnan så kan man ju inte tro annat. Men motstånd saknas ju inte. 5 Magic Tonight måste räknas tidigt. Han årsdebuterade med mersmak som trea bakom Support Justice och Digital Ink i Kjell P Dahlströms minne på Mantorp och han har visat att han gillar den korta distansen.

2 Digital Photo i DD-2 har gjort det bra i de senaste loppen. Två starter på V75 har resulterat i en tredjeplats och en andraplats bakom fina hästar. Nu är motståndet enklare och jag tycker det är dags för Digital Photo att få vinna.
3 Evisir gjorde det klart bra senast vid vinsten och jag tror han tar hand om spets här. Jag tror inte Filip Lejon har någon tanke på att släppa spets och jag tror han kan leda runt om.
Tar även med kapable 4 Västerbo Wallet som har årsdebuten avklarad och kanske är den med mest kapacitet.

DD-1: 3,5
DD-2: 2,3,4
Min raka DD: 3-2
Min roliga DD: 3,5-3

5 Youana i V64-1 var riktigt fin i årsdebuten som tvåa bakom Jitanes. Är snabb ut och får hon spets tror jag Untersteiner Sr. kör där.
3 Mousse i samma lopp gör en mycket intressant debut i regi Daniel Redén. Kan bli succé direkt.
Glöm inte bort 3 Romeo Lavec i V64-4, bra stayer. Ska dock ha väldigt svårt att stå mot 12 Mellby Viking om han är i bra författning direkt och travar hela vägen.

Lycka till! 

Föregående artikelLunchdubbel Eskilstuna 18/4-2014
Nästa artikelInför V75 Romme 20 april 2014: NAHAR STRUKEN

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.