Lunchdubbel Eskilstuna 18/4-2014

260

LUNCHDUBBEL

 

Ett öppet lopp inleder lunchdubbeln. Jag har inte så stor koll på merparten men tänker låsa loppet med två årsdebutanter: 2 Umpire Sund och 3 Stalker. Tror det är två rätt så dugliga kusar och mest tror jag på Stalker som debuterar i regi Magdalena Ulriksson-Siminski.

2 Quality Questioned i LD-2 är en mycket fin häst som vid normal form hade städat av detta gänget. Det handlar dock om årsdebut och jag vågar inte spika honom. 1 Highspeed Call är snabb ut och leder loppet länge. Nöjer mig med dessa två. Fegt, jag vet 🙂

LD-1: 2,3
LD-2: 1,2
Min raka LD: 3-2
Min roliga LD: 2-1

Är väl dags för 12 Repairman i V4-1 att visa vem han verkligen är. Blir inte förvånad om han har lekstuga här och vinner med flera längder.
Glöm inte bort 9 Such A Feeling och 10 Kazire De Bob i V4-4. Formen på Kazire De Bob är klart bättre än raden.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelResultat och eftersnack V86 16 april 2014
Nästa artikelDagens Dubbel Färjestad 18/4-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.