Dagens Dubbel Färjestad 29/3-2013

216

Igår blev DD-1 ett märkligt lopp. Till slut var det Electric Kiss som var den med bäst spurtkrafter och dessutom med fritt. Mitt drag Giglet blev fast med lite sparat medan tipset Regent Street galopperade och Roxy Hill fick chansen lite sent. Som sagt ett märkligt lopp men vinnande Electric Kiss var bra och jag var helt iskall.

I DD-2 Princess Wine spets och var aldrig hotad då Magnus Jakobsson fick styra och ställa. Mina drag Naimi och Loveletter kom aldrig in i matchen.

Nu testar vi lite på Färjestad istället och det är två rätt trevliga DD lopp. I synnerhet DD-1 är ett mycket högklassigt lopp.

 

DD-1

Jag tror på lite kubbning en bit och är 3 Fawkes bra påställd så spurtar han hem detta. Han är sylvass i sin spurt och jag tror han har en mycket spännande säsong framför sig. Men jag vågar inte gå helt ut på honom utan måste ha med 6 Panne De Moteur, som kan vara bästa hästen i fältet, och 10 Oasis Bi som kan göra en hel del själv i loppet.

Är lite inne på att chansa bort 1 Bon Frecia men vågar nog inte då han är i knallform och dessutom härdad i tuffa V75 lopp.

Rank: 3,6,10,1

 

DD-2

Här tänker jag chansa lite och gå rätt ut på 3 Idi. Han har lopp i kroppen efter uppehåll och bör rimligtvis ha gått framåt med det loppet. Han är rask från start och har mött tuffare motstånd än detta. Var med i ett uttagningslopp till Derbyt förra året men fick en tung resa och räckte inte till då. Mot detta gänget tror jag dock han duger gott och jag tror det är galopp eller sjukdom som kan stå i vägen för vinst. Kul spel!

Bakom är det öppet och spelvänligt och jag nämner 10 Mr Opal som ser ut att vara en häst med en del kvalitéer. Skulle det bli lite tempo så kan han avsluta rejält.

Rank: 3,10,1,4,12,6,5

 

DD förslag

Jag vill ha fyra hästar i DD-1: 3,6,10,1

I DD-2 väljer jag att chansspika 3 Idi som har ganska hög kapacitet.

DD-1: 1,3,6,10

DD-2: 3

4 kombinationer

Min raka DD: 3-3

Min roliga DD: 10-3

Tvilling DD-2: u-häst 3 mot 1,6,10,12 

 

Lycka till!

/Andreas Johansson,

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.