Dagens Dubbel Gävle 4/4-2014

254

DDTIPSET

 

Jag krånglar inte till det i DD-1 utan fegar och tar 1 Månprinsen A.M och 4 Hallsta Lotus. 8 Faksen Jr. och 11 Stamping hade fått plats på kupongen om de haft bättre lägen men jag blir förvånad om de slår Månprinsen A.M och Hallsta Lotus. Fördel Hallsta Lotus då han har dokumenterad form. Månprinsen A.M gör årsdebut.

3 Trailing Edge blir väl favorit i DD-2 men jag tänker chansa bort honom. Jag hoppas formkusken Ulf Ohlsson (som just nu leder den allsvenska kuskligan före Björn Goop) inser att han kan ladda iväg 5 Highspeed Call och komma före Trailing Edge till spets. Väl där hoppas och tror jag att Ohlsson testar i spets.
Egentligen vill jag gärna dubbla med 12 Rocket Zet som jag tycker är fältets bästa häst men att han vinner från tolftespåret känns inte troligt. Då får de varva på en 12-tid för att han ska ha chansen att spurta till vinst.

DD-1: 1,4
DD-2: 5 Highspeed Call
Min raka DD: 4-5
Min (inte så) roliga DD: 1-5

Passa 3 Racing Hill och 5 Piggybank i V64-1. Racing Hill tycker jag gick bra senast i årsdebuten och jag tror han kommer göra en bra insats. Piggybank har jag jagat i några starter och hon kan överraska.
1 Hagentoy i V64-2 tycker jag gjorde ett bra lopp bakom Ready Ribb senast. Intressant om Kajsa Frick lyckas hålla upp innerspåret. Kan vara en chansspik.
Oskar Kyllin-Blom är en duktig lärling och V64-3 tror jag han vinner bakom 5 Prince d’Inverne. Han galopperade innan startbilen släppte senast men gick sedan ett fint lopp som tvåa bakom Rayman. Avslutade sista 600 i överkant 1.11 och såg fin ut. Hoppas han inte blir favorit här.
Såg ni 7 Yes We Can i V64-4 senast när han blev tvåa bakom Digital Ink?! Avslutade sista 500 i 09-fart och närmade sig Digital Ink hela vägen in i mål. I utgången av sista sväng så fick Witasp bromsa Yes We Can då Mattias Djuse gick ut med Ocean Dream DE och agerade bromskloss. Jag tror inte han hade kunnat utmana Digital Ink även om Djuse inte hade gått ut framför men det hade varit intressant att se. Jag tror dock att han vinner här istället om det inte strular alltför mycket på vägen.

Lycka till! 

Föregående artikelNästagångare 4-6 april 2014 med bl a V75 på Jägersro
Nästa artikelLD/DD Jägersro 5/4-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.