LD/DD Jägersro 5/4-2014

276

DDTIPSET

 

3 Asterix Hornline ser ut att bli favorit i DD-1 och han har gjort några vassa insatser på slutet där han avgjort den tunga vägen. Men nu skärps motståndet och jag tänker gå mot honom och chansar bort honom på DD-spelet. 10 Västerbo Fantast blir min förstahäst. Års- och regidebuterade för Svante Båth senast och såg helt grym ut när han mosade motståndet från dödens. Nu är ju motståndet helt annat men på det jag såg senast så är han ett mycket tidigt bud här.
Fyller på med fem hästar bakom: 2 Com Z, 4 Linus Wibb, 5 National Pe, 9 Persos Amarula och 11 Vivo Per Lei. Linus Wibb ser jag som den värsta motståndaren. Gick riktigt bra senast och jag gillar inställningen på den här kusen. Får känslan att han kommer gå ett mycket bra lopp här.
Com Z, National Pe och Persos Amarula kommer spurta vasst men det krävs en del klaff för att vinna. National Pe har knallform.
Vivo Per Lei kräver att det blir tempo i täten för att han ska ha med segern att göra.

3 Twins Fairytail är en klassklättrare enligt tränare Lars I Nilsson och jag tänker inte säga mot honom. Han årsdebuterade senast och såg mycket fin ut. Jag hade i underkant 1.11 på sista varvet och det var pigga ben över mållinjen. Jag blir mycket förvånad om han inte vinner detta.

DD-1: 2,4,5,9,10,11
DD-2: 3 Twins Fairytail
Min raka DD: 10-3
Min roliga DD: 4,5,9-3

LD-1 tror jag är spets och slut för 7 Eklas Super Peach. Bra sprinter som har hittat stilen hos Conrad Lugauer. Glöm senast, olycksfall i arbetet.

LD-2 vinner 9 New Moon Face om han travar felfritt och löper upp till sin kapacitet. Han är dock för ojämn för att lita på fullt ut och jag dubblar med 5 Ni Talar Bra Latin som vinner om New Moon Face inte har sin bästa dag.

LD-1: 7 Eklas Super Peach
LD-2: 5,9
Min raka/roliga LD: 7-9
En ganska öppen silverdivision inleder V75. Synd på läget för 10 Zinedine Bob som håller fin form. Gjorde det bra senast när han liftade med till andraplatsen bakom Twins Fairytail. Kan skrälla om det klaffar.
5 Angelo Am i V75-2 var riktigt bra senast och får bära favoritskapet här. Är dock sprint den här gången och jag tror inte han tar sig förbi 1 Daytona och 4 Xray Brick i starten.
6 Mr Picolit är min vinnare i V75-3. Kördes väldigt passivt i årsdebuten och kommer ha gått framåt rejält till detta loppet.
3 New Line blir spännande att se med Kihlström i sulkyn.
10 Valetta Strix i V75-4 har jag jagat ett tag. Släpper henne inte ännu och med lite klaff så kan hon överraska här.
Ni som hängt med i mina tips tidigare och även på forumet vet att jag har vurmat och varnat för 12 Lady Lee i V75-5 tidigare. Den damen kan spurta sylvasst med rätt resa. Jag tycker försöket till Diamantstoet är en öppen historia och rekommenderar att man målar på. 3 Shockwave, 7 Nashville Cat, 11 Beverly Boko och 15 Paisley är några intressanta skrällar. Beverly Boko tycker jag är ett tidigt streck.

Lycka till! 

Föregående artikelDagens Dubbel Gävle 4/4-2014
Nästa artikelV75-tipset Jägersro 5 april 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.