Dagens Dubbel Hagmyren 27/7-2013

242

DDLORDAG

 

DD satt i onsdags men till ett ganska trist odds. Hoppas på bättre odds på Hagmyren!

 

DD förslag

En ganska öppen DD omgång avgörs på Hagmyren. Risken finns ändå att den blir favoritbetonad och jag har ingen riktig feeling för att oddset blir något att hänga i granen.
I DD-1 tar jag tre hästar: 1 New York US, 8 Ybanos och 9 Zeuxis Hornline. New York har nog en vettig chans att spåra runt om men han har ändå lite att bevisa innan jag köper honom som klar favorit i ett bronslopp. Ybanos har ett uselt spår men är en ganska fin sprinter. Kan överraska. Zeuxis Hornline skrällde rejält i sitt senaste lopp och denna gången har han ett bättre läge. Ska väl till en del klaff för att han ska kunna upprepa insatsen senast men han är absolut inte avsågad.
DD-2 låser jag på två hästar: 2 Amaru Boko och 6 Panne De Moteur. Amaru Boko tror jag sitter i spets och över den korta häcken finns ingen anledning för Jansson att släppa kommandot. Visserligen är det mycket tufft motstånd men Amaru är en bra frontrunner och Hagmyren har ett kort upplopp… Panne De Moteur gjorde ett riktigt bra lopp senast och föll verkligen med flaggan i topp. Han är rask från start men går även i ryggar. Det finns risk att det blir fartfylld inledning här med flera startsnabba hästar och då plockar nog Kihlis ner dem till slut.

DD-1: 1,8,9
DD-2: 2,6

6 kombinationer

Min raka DD: 1-2
Min roliga DD: 9-2,6

Tvilling DD-1: u-häst 9 mot 1,5,6,8
Tvilling DD-2: u-häst 2 mot 1,3,6,9,10,11

 

Lycka till!

/Andreas Johansson