Dagens Dubbel Jägersro 18/2-2014

251

DDTIPSET

7 Dante Boko i DD-1 årsdebuterade starkt och lär väl inte vara sämre till denna starten. Men jag är lite tveksam till om distansen är den rätta för honom men kanske är han klassen bättre än övriga. Jag väljer ändå att dubbla med Lövgrens 8 Gigolo D.T som håller fin form. Med ryggresa kan han avsluta vasst.
DD-2 är ett hyfsat öppet lopp. 11 Royal Dream blir mest betrodd och ställer inte bakspåret till det alltför mycket så kanske han ska gå fram och avgöra detta. Men det finns ett par motståndare som kan punktera vägen framåt. 4 Relado Enemaerket är inte så tokig om han får en vilsam resa, då kan han skjuta till över upploppet. Nedstruken till ett tredjespår nu. 6 Alec Hornline är ganska snabb från start och inte så tokig. Inte omöjligt att Malmqvist testar i spets om han kommer dit och får ekipaget maska bort en bit kan det hålla. Vinner kanske lite sällan men kan skrälla här. Men det allvarligaste hotet till favoriten kanske kommer från 10 Broslätts Rapide. Hamnar han vettigt på det så kommer han att gå ett rejält slutvarv.

DD-1: 7,8
DD-2: 4,6,10,11
Min raka DD: 7-4
Min roliga DD: 8-4,6,10

Spelar ni V64 (dubbeljackpot!) så tycker jag ni ska koppla greppet direkt och spika 6 Kaffir Face i V64-1 som jag tror leder runt om. Glöm inte bort 4 Valetta Strix i V64-4. Ett rätt så fint sto som jag tror är på G mot toppform.

Lycka till!

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLD Åby 18/2-2014
Nästa artikelKallblodet Krusen på äventyr i Paris