Dagens Dubbel Jägersro 20/5-2014

212

DDTIPSET

 

Tror en hel del på 6 Prince Flevo i DD-1. Tycker han gjorde ett bra lopp i sin debut på svensk mark och rimligtvis bör han vara ännu bättre nu. Det bjuds på motstånd från 2 Kandelaber och vi kan få en liten duell. Jag lägger därför till 7 Anastacia som Palle Günther kanske kan smyga med och få ett lopp i draget på de två eventuella duellanterna.

7 Aboy From Above har verkligen samlat ihop till en seger och jag tror den kommer här. Men jag tänker ta med 1 Eros Cane ändå. Skulle han få spets här och få springa på innerspår så känns det som att det vore en stor fördel för honom. Jag tror han trivs allra bäst när han får springa i ledningen och det är ju läge för det nu.

DD-1: 2,6,7
DD-2: 1,7
Min raka DD: 6-7
Min roliga DD: 6-1

Tvilling, lopp 5: u-häst 11 Its Thyme mot 1,5,10,12

6 Kamanda tror jag vinner V64-2. Är en rätt så bra häst tror jag.
I V64-3 tänker jag slå ytterligare ett slag för en Joakim Lövgren tränad häst: 11 Its Thyme. Ett fint sto som årsdebuterade på ett bra sätt efter ett längre uppehåll. Hon möter tuffa motståndare, främst från tillägget där hon själv startar, men hon är bra själv och kan definitivt överraska.
V64-4 känns som ett vidöppet lopp. Jag tycker innerspårets 1 Nix Brodde ska räknas tidigt. Är garanterad en bra resa därifrån.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelElitloppet 2014: Uncle Peter sträckte ut i Kalmar
Nästa artikelVilken häst vinner Elitloppet 2014?

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.