Dagens Dubbel Jägersro 25/2-2014

463

DDTIPSET

DD-1 känns vigt åt innerspårets 1 Sentosa. Valacken efter Going Kronos har visat att han kan öppna bra från start och det känns som att han leder detta runt om. Jag är dock lite inne på att ta med 3 Noel Face också OM jag får ett vettigt odds. Noel Face har ännu inte vunnit lopp men har vid ett par tillfällen visat upp bra kapacitet och det är klart intressant nu när han årsdebuterar efter vinterträningen. Kan bli en spännande duell.

I DD-2 blir troligtvis 10 Rocky Egedal favorit och han visade upp fina fartresurser när han näst senast flög förbi till överlägsen seger via en låg 13-tid sista 1000 och senast avgjorde han den tunga vägen på Charlottenlund. Bra chans men jag vill ändå testa att fälla med några intressanta motbud. 2 Moyen Age har toppform och såg fin ut vid vinsten senast. Han har var borta under i stort sett hela 2013 men verkar nu vara tillbaka i gott slag. Skrällduglig.
4 Max Bob avslutade bra senast och är nog i bra form. Med ett lopp på rulle så kan han utmana.
Vill även ge 12 B.O.Ris en chans trots det usla läget. Bra häst med lopp i kroppen och skulle det klaffa lite på vägen så kan han överraska.

DD-1: 1,3
DD-2: 2,4,10,12
Min raka DD: 1-2 (jag spelar inte favoritkombon 1-10 då den ger för dåligt odds)
Min roliga DD: 1,3-2,12

Hittat ett par kul drag i V64-4. 13 Eliott Hall blir troligtvis favorit och det är nog inte fel när det handlar om 3140 meter som grunddistans (Eliott Hall startar med 60 meters tillägg). Jag gillade dock intrycket på 10 Propeller senast och han är riktigt bra när han är i form. Jag tycker han är värd ett streck på V64. Dessutom tänker jag testa en tvilling med Propeller som u-häst mot 5 Amiral Amason och Eliott Hall. Amiral Amason är inte så tokig och kan faktiskt vara en riktig rensare på V64.

Lycka till!

Föregående artikelInför V75 2014-03-01: Stekhet Ludde på Kalmarbesök
Nästa artikelSnart är det allvar för Ludde och Mosaique Face!