Dagens Dubbel Jägersro 29/5-2014

177

DDTIPSET

 

4 Hobard i DD-1 galopperade bort sig senast som betrodd mot bl.a. Ni Talar Bra Latin. Denna gången sköter han sig och då ska han vinna. Men jag vill ändå testa att fälla med två intressanta motbud: 7 Lotus Kemp och 9 Young Farmer. Young Farmer tycker jag är mycket intressant. Han har gjort två starter i Thomas Uhrbergs regi och har sett riktigt fin ut. Blir det lite tempo på loppet så fäller han många till slut.

Jag låser DD-2 med 1 Lovely Buv och 9 Pretty Trio. Lovely Buv är rask från start men det blir nog ändå inte spets. Jag hoppas dock att Widegren får luckan till slut eller möjligtvis får överta spets. Det är dock årsdebut och det kan fattas lite.
Sviker Lovely Buv mig så hoppas jag att Pretty Trio har fått en fin resa och spurtar hem vinsten.

DD-1: 4,7,9
DD-2: 1,9
Min raka DD: 4-1
Min roliga DD: 9-1,9

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.