Goop kör travlopp mitt i Göteborg!

174

image-12

Trav mitt i Göteborg!
14 augusti får vi se bland andra elitloppsvinnaren Björn Goop i ett travrace med start vid Avenyn och mål vid restaurang Trädgår’n.

Travloppet mitt i centrala Göteborg körs i samband med Göteborgs Kulturkalas och är gratis för alla.
Nu är det klart vilka åtta kuskar som gör upp i travjippot och bland annat får publiken se färske elitloppsvinnaren Björn Goop.
– Jäkligt kul att köra travdueller på min gamla väg till skolan. Otroligt häftigt att få in travet till stan, säger Björn Goop.
Övriga kuskar är Lutfi Kolgjini, Erik Adielsson, Jennifer Tillman, Johnny Takter, Anders Svanstedt, Veijo Heiskanen och Bo Falsig.
– Det ska bli hur kul som helst att erbjuda travsport på nära håll för de som inte ser trav i vanliga fall. Fantastiskt att få visa upp travsporten för den breda publiken, säger Lutfi Kolgjini.
Loppet kommer att köras över distansen 250 meter och man kommer att stänga av alla tre körfiler på Nya Allén från Sten Sturegatan till Avenyn.
– Citytravet är ett fyrbent ”dragracinglopp” och vi hoppas självklart på en folkfest, säger Daniel Berg Stocks, projektansvarig hos arrangörsföretaget Sport & Evenemang.

Lars-Ove Pettersson

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.