Dagens Dubbel Jägersro/Solvalla 14/5-2104

226

DDTIPSET

 

I DD-1 ser vi en trolig klar favorit i den utländska gästen 9 Banks. Jag kan inte gå mot honom i tipset, det känns som att han borde vara en klass bättre än de flesta här. Men jag vill dubbla med 2 Lindo Eden som ännu inte fått till det i regi Joakim Lövgren. Det handlar dock om en kapabel häst som jag tror kan utmana om vinsten.

DD-2 håller bra klass och kunde gällt som ett hyfsat silverlopp i början på vintern. 4 Västerbo Highflyer ger jag tipset. Han har inte varit som bäst i årets starter men nu har han fått sig en liten pustare och jag tror han kommer ut här och gör en riktigt bra insats. Jag gör dock som i DD-1 och dubblar med en kapabel häst som jag tror kan utmana. 7 Joker Stursk har inte vunnit lopp sedan September 2012 men det blir spännande att se honom nu när han gör comeback på svensk mark efter en vinter i Frankrike där han gjort flera bra insatser på Vincennes. Han är rask från start och jag blir inte helt överraskad om han tar första vinsten på ett bra tag här.

DD-1: 2,9
DD-2: 4,7
Min raka DD: 9-4
Min roliga DD: 2,9-7

Tvilling, lopp 4 Jägersro: 2-9
Tvilling, lopp 4 Solvalla: u-häst 7 mot 4,9
Väljer ni att gardera 7 Ni Talar Bra Latin i V86-1 så glöm inte bort 1 Bonnies Napoleon. Han gjorde det klart bra senast och med maxklaff här så kan han utmana.
Insatsen av 5 Valkyria RÖK i V86-3 senast lämnade väl en del frågetecken. Möjligt att hon behövde loppet men med tanke på att hon blir favorit här så tänker jag gardera. 1 Ballet Slipper blir spännande att se i debuten för Kolgjini. Kan bli succe direkt.
Flemming Jensens duo 3 Spurs Rain och 9 La Contessa räknas mycket tidigt.
6 Ocean Dream vill jag höja ett varningens finger för. Hon var ute i tuffa årgångslopp under 2013 och hängde med bra bakom flera kanoner. Nu är det väl lite frågetecken för formen men är den på G så kan hon utmana.
V86-4 är ett fint lopp för treåriga ston. Öppet lopp och jag vill slå ett slag för 6 Flirting Girl. Har gått bra i de senaste starterna och med lite flyt här så kan hon sticka nosen först.
V86-5 kan bli ett rivigt lopp. Jag har inte blivit övertygad om 6 Ogradys storhet i Flemming Jensens regi men formen är det inget fel på och jag kan inte bara vifta bort honom. Men ingen spik för mig. 1 Politiken, 2 Barracuda River och 10 Art On Line är tidiga bud. Dessutom tycker jag 3 Nouvelle Pelle har sett oförskämt bra ut i de senaste starterna. Och när vi är inne på äldre hästar så kan vi inte glömma bort 4 Manhattan Sassy som såg jättefin ut senast när han blev tvåa bakom Sponsor och Peter Untersteiner.
Glöm inte bort 7 Elliot Boko i V86-6. Mycket fin häst som jag tror kan utmana här.

Lycka till! 

SPELA V75, V86 & V64 MED OSS!
Vår partner SPELGUIDEN AB har levererat tips till Spelbutiker i över 30 år
Alltid flera TRESTJÄRNIGA system som passar alla plånböcker!
https://www.atg.se/cigarrmagasinet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.