Dagens Dubbel Kalmar 23/5-2014

220

DDTIPSET

 

DD-1 tycker jag är ett väldigt öppet lopp. Jag streckar sju hästar och hoppas det håller. 2 Blue Lane, 3 Titan Rain, 4 Herold As, 6 Pols Point Cap, 7 Ready To Glide, 10 Nicodemus Face och 13 Lillaxel. Lillaxel varnar jag lite för trots att han står med tillägg. Han mötte bra motstånd senast och hängde med ok.
2 Blue Lane chansar jag tipset till. En häst som inte verkar helt enkel men kapaciteten är nog bra.

I DD-2 drar jag till med en spik på 5 Det Är KHK Boko. Hon var ute i kval till Drottningens Pokal senast men fick fritt för sent för att hinna fram och slåss om finalplats. Det blir revansch här istället.

DD-1: 2,3,4,6,7,10,13
DD-2: 5 Det Är KHK Boko
Min raka DD: 2-5
Min roliga DD: 13-5

Tvilling, lopp 5: 6 Just Magic – 13 Bruce Tooma

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelElitloppet 2014: Maven joggade runt på Solvalla
Nästa artikelElitloppet 2014: Goop är det stora franska hoppet

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.