Dagens Dubbel Kalmar 23/5-2014

220

DDTIPSET

 

DD-1 tycker jag är ett väldigt öppet lopp. Jag streckar sju hästar och hoppas det håller. 2 Blue Lane, 3 Titan Rain, 4 Herold As, 6 Pols Point Cap, 7 Ready To Glide, 10 Nicodemus Face och 13 Lillaxel. Lillaxel varnar jag lite för trots att han står med tillägg. Han mötte bra motstånd senast och hängde med ok.
2 Blue Lane chansar jag tipset till. En häst som inte verkar helt enkel men kapaciteten är nog bra.

I DD-2 drar jag till med en spik på 5 Det Är KHK Boko. Hon var ute i kval till Drottningens Pokal senast men fick fritt för sent för att hinna fram och slåss om finalplats. Det blir revansch här istället.

DD-1: 2,3,4,6,7,10,13
DD-2: 5 Det Är KHK Boko
Min raka DD: 2-5
Min roliga DD: 13-5

Tvilling, lopp 5: 6 Just Magic – 13 Bruce Tooma

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.