Dagens Dubbel Kalmar 6/6-2014

211

DDTIPSET

 

DD-1 är ett sprinterlopp som har samlat en hög med hedershästar och ett par stycken som kanske har lite mer bly kvar i pennan än resten. Jag tror dock det kan bli en härlig fight och en överraskande vinnare. Jag streckar sex hästar: 1 Persos Seaman, 4 Playing Tua, 6 Bagley, 8 Alvena Pele, 9 Photo Sea och 10 Prince Tagg. Connie Lugauer kommer säkerligen skicka Bagley till spets och kanske håller det hela vägen men han har inte övertygat på slutet.

DD-2 är ett ganska öppet klass II-försök men jag väljer att spika mig ur det. 3 Harpos Rockybalboa kan öppna rätt så bra och från ett fint utgångsläge så tror jag han har en vettig chans att ta sig till ledning och då blir han svårslagen. Avslutade piggt senast och såg formstark ut.

DD-1: 1,4,6,8,9,10
DD-2: 3 Harpos Rockybalboa
Min raka DD: 8-3
Min roliga DD: 1,9,10-3

Jag testar tvilling med 7 Order To Fly mot 12 Sundsholms Keynote i V64-3. Jag tror att Order To Fly vinner men bakom är det ganska öppet och Sundsholms Keynote är en bra stayer.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelOrecchietti gör comeback i Midsommar
Nästa artikelJeppe Juel inför Oslo Grand Prix 2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.