Dagens Dubbel Lindesberg 2/7-2014

125

DDTIPSET

 

DD-1, eller Bergslagsloppet, har samlat ett fint fält. 9 Nahar är favorit och ska väl också vara det men man varnar lite för att han kanske inte kommer trivas på underlaget. Det uttalandet kanske man ändå inte ska dra för stora växlar av och han får en plats på bongen. Tipset ger jag dock till 1 Mr Picolit som inte missar spets om Torbjörn Jansson vill ha den. Jag är inte alls främmande för att han spårar runt om här. Nöjer mig med dessa två och står över 2 Occhione Jet som jag inte alls vet varför han är andrahandare här.

DD-2 är något mer öppet och jag tar tre hästar: 2 Highspeed Call, 3 Sandra Volo och 6 Gitano. Gitano har gått bra i Berghs regi och kanske får han återigen visa upp lite av sin fina kapacitet. Tipset ger jag till Highspeed Call som mycket väl kan spåra runt om.

DD-1: 1,9
DD-2: 2,3,6
Min raka DD: 1-2
Min roliga DD: 1-6

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
250.000 i nettovinst för TIPSAREN 2020!
Inbjudan till andelslaget hittar du HÄR:
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelLunchdubbel Visby 2/7-2014
Nästa artikelHelen A Johansson klar för ”Mästarnas Mästare”

Kommentera artikeln

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.