Dagens Dubbel Mantorp 1/6-2013

249

DDLORDAG

 

Inte så mycket att säga om onsdagens dubbel. Obi Wan var snuskigt bra när han fick fritt spurtutrymme i DD-1 och i DD-2 så passade naturligtvis Skogans Avec på att fungera och visa lite uppåtgående form. Suck. Nära att mitt drag Luxury Lane kom ikapp men Skogans Avec tog fram sin fina skalle. Bara att ta på sig dumstruten och gå vidare.

Blir något kortare DD tips. Vill ni ha mer utförliga loppanalyser så rekommenderar jag att läsa V75 tipset som jag gjort.

 

DD-1

Jag tänker ta en rövare här och strecka en trio outsiders: 5 Grinnebys Aragon, 9 Blixtodunder och 10 Candor Hall. Det är en chansning men jag tycker detta är tre klart intressanta hästar som inte är speciellt hårt betrodda.

Rank: 9,10,5

 

DD-2

Jag verkar nästan ensam om att tro på spetschans för 1 Mosaique Face men jag tycker han har visat startsnabbhet och jag hoppas Adrian laddar. En chansspik på ett mindre DD system. På ett större tar jag med 4 Mellby Amiral och skrällen 11 Claes Boko som jag har lite feeling för.

Rank: 1,4,11

 

DD förslag

DD-1: 5,9,10

DD-2: 1,4,11

9 kombinationer (spikar man 1 Mosaique Face i DD-2 blir det 3 kombinationer)

Min roliga DD: 9,10-1

 

Tvilling DD-1: u-häst 9 mot 2,5,7,10,11 (en rak 9-10 bör ge en bra slant)

Tvilling DD-2: u-häst 1 mot 4,11

 

Lycka till!

/Andreas Johansson,

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.