Dagens Dubbel Örebro 22/5-2014

215

DDTIPSET

 

Ber om ursäkt travvänner. Återigen har teknikens under visat att den inte är felfri och mina tips till Bergsåker/Solvalla publicerades aldrig. Jag försöker alltid hålla koll att de publiceras som de ska när jag tidsinställer men precis som tekniken så felar även jag ibland. Vi glömmer onsdagen och ser fram mot morgondagen.

2 Stelina och 3 Global Patriot tror jag gör upp om vinsten i DD-1. Global Patriot är kanske den som visat mest på pappret men jag ger tipset till Stelina som jag tror är lite mer härdad.

Låser även DD-2 och det blir med 2 Ottens Fighter och 4 Callela Marquis. Callela Marquis har jag väntat på ett bra tag nu och jag hoppas han kan sätta nosen först här även om formen kanske inte är i zenit.

DD-1: 2,3
DD-2: 2,4
Min raka/roliga DD: 2-4

Tvilling, lopp 3: u-häst 2 Marshal Hackstable mot 9,10

Lycka till! 

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.