Dagens Dubbel Rättvik 21/6-2014

159

DDTIPSET

 

DD-1, tillika Midsommarloppet, har samlat ett småtrevligt gäng där comebackande 5 Orecchietti kanske är mest intressant. Normalt sett behöver han väl ett lopp i kroppen och dessutom tycker jag inte det lyser form om stall Hultman för dagen. Därför garderar jag med fyra intressanta motbud: 1 Hard Livin, 3 She Loves You FI, 4 Rakas och 10 Francais Du Gull. Rakas tycker jag är spännande att se här nu när han verkar hittat formen igen.

I DD-2 lär väl 2 Sauveur bli klar favorit men det är inga blåbär han möter. 11 Carelin är mycket nära toppformen och gjorde ett bra lopp bakom Corky senast. Jag hoppas och tror att det kommer bli tempo här och jag chansspikar Carelin som jag tror är tuffast till slut.

DD-1: 1,3,4,5,10
DD-2: 11 Carelin
Min raka/roliga DD: 4-11

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelV75-tips till Kalmar 22 juni 2014
Nästa artikelLD/DD Kalmar 22/6-2014

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.