LD/DD Kalmar 22/6-2014

149

DDTIPSET

 

2 For Pleasure As är min vinnare i DD-1 men jag har två klart intressanta motbud i 4 Naglo Del Nord och 7 Eketorpets Tess. Naglo Del Nord tycker jag är en kul skräll. Han har gjort två bra lopp och formen är fin.
Eketorpets Tess är Peter Untersteiner mycket nöjd med och hon kommer eventuellt att testas i stoeliten framöver. Med en bra resa här så kommer hon sänka många till slut.
5 Bar Plombier har varit grym och blir favorit men jag chansar bort honom nu när det är medeldistans.

6 Quirire är min vinnare i DD-2 och jag vill egentligen spika. Men 13 Opitergium är stall Marcus Lindgren mycket nöjda med och han rapporteras ha tagit de två loppen i Sweden Cup bra. Jag är inte främmande för att han kan göra hela loppet själv men får han lite hjälp på vägen så kommer han bli väldigt giftig till slut.

DD-1: 2,4,7
DD-2: 6,13
Min raka DD: 2-6
Min roliga DD: 4,7-13

3 Obi Wan i V75-3 ”ska ju inte kunna vinna” med tanke på motståndet men han var grym senast som tvåa bakom Magic Tonight. Han går med i de flesta tempona och med maxklaff så kan han stå för en överraskning deluxe. Miljondrag!
V75-5 är ett riktigt bra stolopp till Viola Silas ära. Det är egentligen inte någon som är chanslös och här gäller det nog att måla på. Jag vill slå ett slag för 4 Fleetfoot Hanover som gör första starten för Peter Untersteiner och det är en fin häst. Glöm ej bort!

 

Får ingen feeling alls för lunchdubbeln på Kalmar och därför testar jag bara en rak chansDD med 6 Carabinieri i LD-1 mot 14 Vikens Hot Lips i LD-2.

Lycka till! 

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelDagens Dubbel Rättvik 21/6-2014
Nästa artikelSebastian K fortfarande obesegrad i USA

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.