Dagens Dubbel Romme 10/3-2014

533

DDTIPSET

 

Jag chansar lite i DD-1 och ratar de två förhandsfavoriterna 6 Nusa Dua och 11 Net. Det är ett öppet lopp över 3140 meter och jag tycker faktiskt inte det är speciellt mycket som talar för att de två ska ha bättre chans än ett par av de andra kusarna. Jag tror mest på 5 Ajlexes Daylight som såklart borde vunnit senast men denna gången får han anfalla bakifrån och jag tycker han gör sin bästa lopp när han får gå med i ryggar.
Fyller på med Jörgen Westholms duo, 9 Tsar De Bruzeau och 10 Such A Feeling.

DD-2 spåras med stor sannolikhet runt om av 1 Isinbajeva men jag vågar inte spela utan 4 Tyko Marje som är en riktigt bra sprinter.  Magnus Jakobsson har ju dessutom riktigt bra snurr på stallet just nu.

DD-1: 5,9,10
DD-2: 1,4
Min raka DD: 5-1
Min roliga DD: 5,9,10-4

V64-1 tror jag vinns av 9 Ante Dana. Smygläget är bra för honom då han har en vass speed till slut.
V64-4 är jag inte fullt övertygad att 7 BWT Boobs bara vinner. 1 Polly och 6 Qatrine Gel slog jag ett slag för senast men då galopperade Polly och Qatrine Gel kunde inte utmana trots en bra resa. Vill ändå ge dom en chans till och det skulle onekligen vara spännande om Magnus Jakobsson skickade iväg Qatrine Gel till spets. Tar även med 11 Fortuna Sund från tillägg. Årsdebut för henne men hon kan vinna detta utan full form.

Lycka till!

Föregående artikelLunchdubbel Halmstad 10/3-2014
Nästa artikelDags för Summer Meeting 2014 att dra igång