Dagens Dubbel Romme 28/2-2014

506

DDTIPSET

2 Chainier får väl gälla som spetsbud i DD-1 och därmed får han även tipset. Från ledningen blir han svårfångad men jag vill ha med en häst som såg bra ut senast och som är härdad i tuffa gäng. 11 Fredrik Laday har inget kul läge med bakspår över kort distans men det är en riktigt bra häst och jag blir inte överraskad om han rundar till vinst.

DD-2 är ett försök i Diamantstoet-serien och det är inte helt lättlöst. Jag tänker chansa en aning och försöka lösa det på tre streck. 1 Polly och 5 Qatrine Gel på startvolten är inte så tokiga och dessa två kan bli svåra att fånga in för de med 20 meters tillägg. Vill dock ha med 7 Orbit som jag hoppas Magnus Jakobsson hittar ut med från innerspåret. Orbit är tillbaka efter ett långt uppehåll (osäker men troligtvis uppehåll pga skada) och jag tycker Orbit såg bra ut senast när hon blev fast med lite sparat.

DD-1: 2,11
DD-2: 1,5,7
Min raka DD: 2-7
Min roliga DD: 11-1,5,7

Lycka till!

Föregående artikelInför V75 2014-03-01: Mikko hoppas han kan slå favoriten
Nästa artikelInför V75 2014-03-01: Fredrik hoppas på Magic