Dagens Dubbel Skellefteå 10/8-2013

225

DDLORDAG

 

Fortsatt oflyt på DD i onsdags. Inte ett rätt :S Bara att bita ihop. Skellefteå imorgon. Ser inte speciellt spännande ut. Jag tror mycket på favoritkomben och den lär inte ge något större odds.

 

DD-1

Normalt sett står 15 Nahar med tre och 3/4 hovar i mål redan och det som kan fälla honom är att han har en dålig dag eller galopperar. Jag tror dock att han kan vinna detta även om han får en tappstart. Men rapporterna säger att Nahar varit lite lugnare i jobben hemma på gården men jag tror det mest är lite snack. Egentligen borde jag spika men ni vet ju vid det här laget att jag gärna fäller favoriter 🙂 Jag tänker strecka tre hästar bakom: 8 Jacky Glide, 9 Cao Dai och 14 Parkin. Jacky Glide är ruskigt stark och är precis som strecken antyder tidigast bakom Nahar nu när Caballion blivit struken. Slår inte en frisk Nahar men bör dyka upp på plats.
Cao Dai är kanske mest intressant. Högkapabel häst som det skulle vara intressant att hitta i tredje ytter. Då kan han fyra av en rejäl spurt, se upp!
Parkin har inte nått upp riktigt till den formtopp som han hade under 2012 men borde vara lite på G. Om han skulle få lifta med i ryggar till 6-700 kvar så kan det gå undan sista biten.

 

DD-2

I detta loppet tror jag 2 Outlaw Merci är helt klar. Jag tror han sitter i spets efter 500 meter och då får 3 Robin Ru vara mycket bra för att slå honom. Spik på Outlaw Merci!

 

DD förslag

Jag streckar fyra hästar i DD-1: 8 Jacky Glide, 9 Cao Dai, 14 Parkin och 15 Nahar. I DD-2 spikar jag 2 Outlaw Merci.

DD-1: 8,9,14,15
DD-2: 2 Outlaw Merci

4 kombinationer

Min raka DD: 15-2

Min roliga DD: 9-2

 

Tvilling DD-1: u-häst 9 mot 1,8,14,15
Tvilling DD-2: u-häst 2 mot 1,3,4,6,11,12

 

Lycka till!

/Andreas Johansson

Föregående artikelOcchione Jet favorit i Jubileumspokalen
Nästa artikelV75 Skellefteå 10/8-2013