Dagens Dubbel Solvalla 26/5-2013

242

Om ni inte redan upptäckt min lite roliga fadäs så gå in och kolla ”DD” tipset för fredagen på Solvalla. I all hast så gjorde jag DD tips till en DD omgång som inte fanns. Den kördes ju på Skellefteå 😀 Så tokigt det kan bli när det går lite väl snabbt. Men det var i all välmening och ni får gärna skratta både åt mig men framförallt med mig 🙂

Nu är snart elitloppssöndagen här och med den äran så blir det ett DD tips även till söndagen. Och nu är jag helt säker på att det verkligen är dagens dubbel på Solvalla. 

Det blir lite kortare tips men vi hoppas den sitter ändå.

 

DD-1

Jag vill strecka sex hästar i avdelning ett: 1 Perfect Power, 3 New York US, 4 In Rock, 5 Down Force, 10 Västerbo Paymyday och 11 Rocket Zet. Mest intressant tycker jag Perfect Power är. Om han kan hålla upp inerspåret kan han bli svårfångad men det är ett tufft lopp. Spelmässigt tycker jag Västerbo Paymyday och Rocket Zet är klart intressanta.

Rank: 1,4,11,10,3,5

 

DD-2

Här krånglar jag inte till det utan låser på 1 Vigove och 2 Digital Ink. Jag tror väldigt mycket på högkapable Digital Ink men innerspårets Vigove är ingen bluff utan han tillhör toppen bland de fyraåriga hingstarna i Frankrike. Tror det räcker med dessa två.

Rank: 2,1,5,6,8,3,4

 

DD förslag

Jag tar sex hästar i DD-1: 1 Perfect Power, 3 New York US, 4 In Rock, 5 Down Force, 10 Västerbo Paymyday och 11 Rocket Zet. DD-2 låser jag på 1 Vigove och 2 Digital Ink.

DD-1: 1,3,4,5,10,11

DD-2: 1,2

12 kombinationer (vill man banta systemet så spikar man 2 Digital Ink i DD-2 eller delar upp systemet i två kuponger och spelar med lite mindre insats mot 1 Vigove. Vill man gå kort i DD-1 rekommenderar jag streck för 1,4,10,11)

 

Tvilling DD-1: u-häst 1 mot 3,4,5,10,11

Tvilling DD-2: Chansa några tior på u-häst 2 mot 3,4

 

Elitloppsfinalen blir en tight upploppsstrid mellan Formula One och Nahar men Formula One drar det längsta strået 🙂

 

Lycka till och hoppas vi ses på Solvalla på söndag!

/Andreas Johansson, andreas@alltomtrav.info

SPELA V75 & V86 MED OSS!
SPELGUIDEN AB som har levererat grymma tips till Spelbutiker i över 30 år
samt innehavaren av VINSTREKORDET på V86 (22,6 miljoner):
https://www.atg.se/cigarrmagasinet
Föregående artikelTillbaka till stenåldern.
Nästa artikelElitloppet: "Han har aldrig förlorat i ledningen"

KOMMENTERA ARTIKELN

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.